Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Twin Peaks: ohni se mnou pojď (1992) 

Film jsem shlédla až po seriálu, takže pro mě bylo velmi příjemné dozvědět se něco o víc o Lauře, kolem níž se vše točilo. Sheryl Lee ji ztvárnila výborně a poznání o jejích motivech, pocitech atd. bylo dalším článkem do obrázku, který jsem si o Twin Peaks vytvořila. Potěšila minirole Davida Bowieho. Doporučuju nejen pro milovníky seriálu!

plakát

Městečko Twin Peaks (1990) (seriál) 

Vůbec první počin, který jsem od D. Lynche viděla. Bylo to ještě na základce a já si poctivě všechny díly nahrávala na video, protože jsem se nemohla dívat na telku tak pozdě :-D Ale jako můj neoblíbenější seriál mi vydržel doteď a ráda si ho pustím i poněkolikáté. Může za to zejména výborná atmosféra (podpořená hudbou A. Badalamentiho) a hlavně skvělé postavy, kdy každá má něco do sebe a nenudí. Dale Cooper je prostě nepřekonatelný, i když si žádá o nášup třešňového koláče. A takový Bob plazící se zpoza postele je kolikrát víc děsivější než většina hororů. Ale ten konec...proč nám to děláš Davide, proč?

plakát

Never Mind the Buzzcocks (1996) (pořad) 

Jako první jsem viděla díly ještě s Markem Lamarrem a hodně mě bavil už jen ten formát show. Ale až s příchodem Simona Amstella je to můj šálek kávy :) Jeho sarkastické poznámky spolu s nevinným kukučem mě fakt dostávájí. Stálé kapitány hodnotím všechny velmi kladně, ale nejvíc se směju u hlodů Noela. Je fakt, že výběr hostů je někdy slabší, ale člověk pozná a zapamatuje si spíš ty výborné účinkující.

plakát

Placebo: Soulmates Never Die - Live in Paris 2003 (2004) (koncert) 

Placebo, po dlouhá léta moje nejmilovanější kapela, takže mé hodnocení může být lehce zaujaté... Ale na druhou stranu, je to fakt dobře zpracované, super atmosféra, která člověka vtáhne a mě osobně neomrzí ani na několikáté shlédnutí. Vlastním originálku, tudíž skvělý zvuk a bonusový materiál zaručen ;-)

plakát

Mighty Boosh (2004) (seriál) 

Tak tohle je něco pro mě. Skvěle ujeté, vtipné, mé srdíčko plesá :D No, z mého okolí zřejmě jenom to mé. Ostatní (kterým jsem nadšeně pustila pár ukázek) se na mě dívali stylem - ehm, říkalas, že to má být sranda jo? Wha'ever..."Bouncy Bouncy, oh such a good time, Bouncy Bouncy, shoes all in a line..."