Reklama

Reklama

Placebo: Soulmates Never Die - Live in Paris 2003

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2004

Režie:

Russell Thomas

Hrají:

Brian Molko

Obsahy(1)

Playlist:
01. Bullet Proof
02. Allergic
03. Every You Every Me
04. Bionic
05. Protegé Moi
06. Plasticine
07. Bitter End
08. Soulmates
09. Black Eyed
10. I'll Be Yours
11. Special Needs
12. English Summer Rain
13. Without You I'm Nothing
14. This Picture
15. Special K
16. Taste In Men
17. Slave To The Wage
18. Peeping Tom
19. Pure Morning
20. Centrefolds
21. Where Is My Mind? (youtoo18)

(více)

Recenze (23)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky nezbytnost. Je to ze strany Placeba sice spíš podiová show, a skuteční muzikanti stojí v pozadí, ale jak všechny ty chytlavé vypalovačky rozvibrují stěny vašeho paneláku, nebudete chtít přestat. Bionic. Special Needs. Special K. Pure Morning. Na závěr host Frank Black a Where Is My Mind (jinak také závěrečná píseň z Klubu rváčů) Zkrátka "Spřízněné duše neumírají!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Placebo - britská progresívna gitarová kapela. Traja extravagantní, ale hlavne výborní muzikanti: Brian Molko - spev, gitara; Stefan Olsdal - basgitara a Steve Hewitt - bicie. Toto DVD z roku 2004 zachytáva ich živé vystúpenie v obrovskom Palais Omnisports de Berey-Paris v hlavnom meste Francúzska. Povedal by som, že skupina bola v tomto období v najlepšej forme. Na koncerte odoznejú všetky ich najznámejšie piesne a celú show zakončia skladbou "Where Is My Mind?", ktorú si s nimi ako hosť zaspieval zakladateľ a spevák legendárnych Pixies - Frank Black. **** ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Placebo jsem vždycky poslouchal spíše jen okrajově, ale tenhle koncert je žrádlo se vším všudy. Pátá hvězda za nadpozemskou Where Is My Mind? od Pixies. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Můj první, ale určitě ne poslední koncert téhle nejlepší britské kapely co znám. Brian Molko a spol to pěkně rozjeli a všechny písničky byly super, i ty které jinak neposlouchám. Nejvíce sem užil Bitter End a English Summer Rain. Co nejdřív musím vidět ostatní koncerty!!! ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Brian Molko (i zbytek kapely) v maximálním nasazení, fantastičtí fanoušci a tedy i výborná atmosféra. Vynikající koncertní záznam. ()

1860 

všechny recenze uživatele

NMoje nejoblíbenější kapela, hraje svoje nejlepší hity.. Co víc si přát? Je to pořádnej nářez! ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepší viděných koncertů. A to i dnes, několik let po vydání DVD zhltnu všechny záběry se zájmem. V době, kdy "ještě" Spřízněné duše neumírali a kluci byli ještě za prahem 'komerční zóny', ale především v původní sestavě, je to výborná a gradující show (zvlášť k závěrečnému kusu s Frankem Blackem). Ale ani předchozím songům nic neubírá na "chemii" (z pohledu fanouška). Obzvlášť si pak cením speciálního materiálu z backstage - vidět skupinu taky v jiném světle než zrovna s instrumenty. ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Sice jsem se už dávno zařekl, že tady vždycky budu hodnotit jenom čistokrevné filmy. Žádný krátkometražní, divadelní, dokumentární, nebo nedej bože koncertní! Ale tohle je tak dokonale natočený, že prostě musím. Lepší koncertní DVD jsem nikdy neviděl. ()

joho 

všechny recenze uživatele

Ako skalny fanusik kapely Placebo uz od jej vzniku,nemozem dat hodnotenie ine. Jedna sa o koncert-takze vela filmoveho materialu,ktory treba dat dohromady-strihaci spravili kopec kvalitnej roboty. Na moj vkus predsa len strihi s castou pravidelnostou su skor rusive. /nieje nic krajsie,ako pohlad na skakajuci dav na niektoru z vypalovaciek Briana Molka a spol./ Po zvukovej stranke balzam pre rockove ucho a zimomriavky pocas pridavkov(Centrefolds,Where is my mind?) Ako bolo spomenute uz predomnou-pre fanusika povinnost,samozrejme prijemna. Treba vidiet! Treba zazit! ()

Zdenda 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Placeba životní esence, pro ostatní možnost jak poznat..:) Vedle Dadelovych nej bych chtěl vyzdvihnout Protege moi, unikátní verzi jedné z mých nejoblíbenějších Placebo písní... No a samozřejmě všechno ostatní jsou pecky. Navíc vynikající režie (tenhle chlápek natáčel s Kylie??) a geniální Brian Molka.. Nechtěl jsem nikdy hodnotit záznamy koncertů, ale musím udělat vyjímku. Tohle je totiž dokonalost sama a ta se musí podporovat. jedinělý mix melancholie, čisté deprese a agresivity, avšak nikdy nečekejte radost.. See you at the bitter end...:( ()

Reklama

Reklama