Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama

Recenze (9)

plakát

Jurský svět (2015) 

Úžasnééé. Po tolika letech sem se dočkal. Nemůžu dát jiné hodnocení než za plnejch.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Je to jednoduchej, ale taky hodně zábavnej film, na kterej se vyplatilo jít do kina. Jo a když si před tim pustíte Monstrum(cloverfield), tak to na sebe krásně navazuje :).

plakát

The ABCs of Death (2012) 

Dávám jednu a to za Dogfight, jinak neuvěřitelně a zbytečně nudné nebo jen nechutné. Víc netřeba.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Super vtipná jízda co potěší každého fanouška akčního žánru a nejen jeho. Jeden z klenotů tohoto roku. Schwarzenegger is back.

plakát

Temné stíny (2012) odpad!

Ach jo :-( že tuhle bezduchou, absolutně zbytečnou a nevtipnou komedii natočil Tim Burton se mi nechce věřit. Za celou dobu jsem se nezasmál ani jednou. Postavy jsou nezajímavé a předem je jasné jak vše dopadne. Dokonce se mi několikrát během filmu stalo že jsem zapomněl že tam nějaká Victorie vůbec je, protože se ztratí na celou hodinu.

plakát

Černobylské deníky (2012) 

Stále se opakující scény, špatná kamera, přiblblej konec a dobrá atmosféra. Škoda mohlo to dopadnout mnohem lépe. Zahrajte si STALKERA a budete se bavit mnohem víc.

plakát

Hněv Titánů (2012) odpad!

Jeden můj kamarád řekl: "Ten film má potenciál. Nemůže to být horší než jednička." Potenciál to opravdu mělo, ale taky to bylo stejně blbý jako první díl.

plakát

Prometheus (2012) odpad!

Jsem obrovský fanoušek ságy vetřelce, ale tohle sem si nezasloužil. Film postrádá logiku a návaznost. Přišlo mi jako bych se koukal na několik epizod sci-fi seriálu, které na sebe vůbec nenavazují a končí dílem který seriál přemostí do další série. Ale vrchol všeho je vetřelec kterej vypadá jako kříženec pterodaktyla a Marťana Marvina. Tímhle mě Svott zklamal na plné čáře.