Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 024)

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Tak tu máme něco úplně jinýho, než jsme od Marvelu zvyklí. Strážci Galaxie si jedou svoji vlastní ligu a já jim to rozhodně schvaluju. Ještě nedávno jsem si říkal jaká to bude trapná sci-fi blbost, kterých tu už bylo stovky, ale ne. Bylo z toho jedno z největších překvapení a jedna z nejlepších sci-fi co jsem viděl.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Druhej Thor a první Avengers s prvním Iron Manam zatím v téhle sérii rozhodně vedou ale druhej díl Kapitána Ameriky rozhodně nezklamal. Drží si skoro pořád stejné tempo jako jednička jediná škoda od skvělého zážitku byl humor, kterého v tomto ani v prvním dílu moc nebylo a proto to nebylo stoprocentní jako právě Thor nebo Avengers, ale i tak skvělá podívaná.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Za poslední cca tři roky kdy vyšel Vlk z Wall Street je Osm hrozných řekl bych nejlepší film. K tomu prostě není co říct Tarantino je bůh a tohle je další dílo boží. Většina filmů které trvají skoro tři hodiny jsou místy nudné a někdy přehnaně dlouhé ale u Tarantina jsem se zatím nikdy nenudil a vždycky mě dokázal pobavit a zaujmout i jiným způsobem a to vždy na sto procent. Chci další jeho pecku.

plakát

Dům ďábla (2009) 

Když zapomenu ten styl jakým byl film natočený a tu nudnou hodinu ve které se nic nedělo tak celkem slušnej napínavej horor.

plakát

The ABCs of Death 2 (2014) 

O pár kousků lepší než jednička ale pořád slabota. Nechci se tady o tom nějak rozepisovat vlastně není o čem prostě skoro stejnej shit jako jednička. Nejlepší díl bude za mě asi jednoznačně S, jinak co si z toho pamatuju tak ušlo ještě C, R, samozřejmě i ve dvojce musela bejt nějaká totální sračka, zde to vyhrálo P, naprostá sračka se čtyřma retardovanejma kreténama nic víc.

plakát

The ABCs of Death (2012) 

Několik podprůměrných kraťasů shrnuto do jednoho filmu. Nápad dobrý, výsledek katastrofa. Pokud máte nějaké hororové kraťasy za sebou tak zážitek z tohohle filmu bude asi stejný jako z ostatních jiných hororových kraťasů. Z 26 filmů jsem našel asi tak pět který za to trochu stály, jinak odpad, spoustu vyloženě nesmyslných scén, kterým by se ani pětiletý dítě nesmálo (F je přesně ten případ), o to děsivější je, že to bylo natočeno dospělým člověkem (jestli vůbec). Za mě osobně vyhrálo L jinak mezi nejhorší patří určitě F, Y z toho co si pamatuju na tohle radši rychle zapomenout.

plakát

Dogani (2011) 

Šílenost! Dogani bohužel není pohádka takže pochopíte proč je to asi nejdrsnější film, který člověk uvidí ze všech těch filmů za celý život. A u mě tomu není a nebude jinak. Nemám slov. Fuck the fucking system.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Jeden z filmů bez kterých by nebyly ty správné a pohodové vánoce.

plakát

Interstellar (2014) 

Po těch všech Nolanových filmech byl Interstellar určitě mým nejočekávanějším filmem roku. Čekal jsem další průkop filmografie a taky tomu tak nejspíš i je, ale zároveň jsem čekal skvělý filmový zážitek, který zrovna úplně nedorazil a to mě hrozně mrzí, protože Interstellar je krásný film, ale nijak zvlášť mě neokouzlil. Jediné co mě fakt dostalo úplně a v čem byl Interstellar snad nejlepší vůbec byla ta hudba. Lepší hudební zážitek by si snad člověk ani z muzikálu nepřinesl, takže jestli si chcete zpříjemnit večer nad skvělou hudbou, tak prosím. Snad se povede alespoň závěrečná část Hobita.

plakát

V oku tornáda (2014) 

Katastrofický filmy dopadají skoro pořád katastrofálně. Tentokrát ne. Into the storm je fakt perfektní film, který fakt za to stojí. Režie suprová, většina herců předvedla skvělé výkony i přes to že moc toho nenahráli, zkrátka super film, který mě dostal po všech stránkách a zároveň tím velmi mile překvapil.

Ovládací panel
12 bodů