Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 024)

plakát

Don Jon (2013) 

Docela zajímavej film, ke kterýmu vlastně ani nemám pořádně co říct. Vlastně celej ten film je prakticky o ničem, hodinu a půl koukáte na týpka a jeho náplň týdne, škola, honění, sex, honění, posilka, párty, sex, honění, očista v kostele a oběd s rodinkou, takže vlastně film o ničem, ale líbilo se mi to a mělo to koule.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Už je to nějakej pátek co jsem viděl nějaký fakt hodně dobrý sci-fi, který na mě udělalo fakt dobrej dojem. Je ale pravda, že scifárny o mimozemšťanech mě snad nikdy nezklamaly. Hrozně mi to připomínalo District 9, kterej jsem často přiřazoval k dokonalosti, takže tady je to celkem jasný, že mě to nemohlo zklamat. Řekl bych jedno z nejlepších sci-fi filmů za posledních X let, aspoň pro mě.

plakát

Lásky čas (2013) 

Nejkrásnější film co jsem snad viděl. Možná jsem to říkal už u spousty podobných filmů, tak tu mám jeden z dalších nej. Ani jsem nečekal, že mě to až tak dostane, ani jsem nečekal, že mě to fakt málem i k slzám dožene. Čisťoučká romantická nádhera. Takových filmů by mělo být víc!

plakát

Vejška (2014) 

Konečně jsem se dočkal a musím říct, že opět suprovej film. Řekl bych, že i o hodně lepší, než gympl. Jen to mohlo bejz aspoň o tu půl hodiny delší, fakt strašně krátký, ale i tak super film, kterej pobavil.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Už je to fakt nehorázně dlouho co jsem neviděl válečnej film a už si fakt nedokážu zapamatovat, kterej válečnej film mě fakt dostal a nenudil. Jsem celkem fanda válečnejch filmů, ale nikdy mě moc nedostali, to ale nemůžu říct o tomhle. Hodně jsem se na tenhle kousek těšil a celkem mě štve, že už jsem to neviděl dřív, ale tak co už to je fuk. Jeden z mých nejlepších válečných filmů vůbec.

plakát

Bezva finta (1985) 

Klasická Belmondovka, která prostě nikdy nezklame.

plakát

See No Evil 2 (2014) 

Po skvělé jedničce jsem zjistil, že se chystá dvojka a hodně jsem se na ní těšil, ale celkem mě to zklamalo. Ani ne tak, že by mě to nudilo, ale nemocniční, nebo "márnické" horory se mi prostě nelíbí kvůli prostředí. Zvažoval jsem jestli nedám čtyři hvězdičky, ale na tom konečném konci mě to prostě totálně zklamalo (spoilerovat nebudu). A krom toho vrahem je obyčejný člověk, akorát trošku silnější, není to nějaká mimozemská bytost, která přežije vše a hlavně svou smrt. Na konci fakt přehnaná fantasmagórie.

plakát

Bůh masakru (2011) 

Asi jsem nevěděl co v tomto filmu bude znamenat masakr, čekal jsem, že se tam navzájem všici povražděj ale asi jsem čekal trošku moc, každopádně i tak jsem se z toho málem smíchy posral. Úžasné zpříjemnění večera nad tímhle, proč ne? Takových komedií by mohlo bejt víc.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Nedávno jsem viděl The Fault in our Stars a musím říct že to byla nádhera, ale tohle? :D Ještě krásnější ano je tomu tak :D. Jednak nehorázná kupa srandy a druhak neobvyklá romantika, která mi byla strašně sympatická. Levine se zřejmě nebál trošku zariskovat protože když si vezmeme ten děj kdy se random zombie zamiluje do člověka, asi si říkáte co to bude za blbost, ale je to originál a risk je zisk a tady se Levinovi ten zisk zatraceně povedl. Myslím že bych se zombie apokalypsy mohl přestat bát, možná že i těšit. Po tomhle určitě :D.

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Na druhou Očistu jsem se těšil hodně, první díl se celkem povedl a hlavně měl sice nesmyslný ale naprosto originální děj i když se to pak stejně všechno dostane do typické vyvražďovačky. Uvažoval jsem i nad kinem to nevyšlo bohužel, ale netrvalo dlouho a dnes jsem si ji krásně užil a musím říct, že opět celkem spokojenost. Dvojku spolu s jedničkou bych hodnotil lehce nadprůměrně, řekl bych totiž, že si z obou dílů beru skoro úplně stejný zážitek, ale přeci jen z tohoto o něco málo větší díky trošku "prostorovějšímu" filmu a ne odehrávajícím se v jedné budově to je tak vše co bylo na tomhle lepší. Klidně bych přivítal trojku.