Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Nepřítel státu

Nepřítel státu (1998)

Velmi zajímavý a chytrý film! Šikovně vymyšlená zápletka. Film, ve kterém si připadáte jak na horské dráze. Střídají se zde velice emotivně silné okamžiky. Vše dosahuje vrcholu v bodě, kdy se sympatickému právníkovi hroutí celý život. Naštěstí se na scéně objevuje excelentní Gene Hackman a od té chvíle to jde s vychytralým Joinem Voightem z kopce. Ve filmu nejsou žádné extra přestřelky ( s vyjímkou té na konci) , ani žádný superhrdina, a přesto je to velice sympatický film. Vyzdvihnul bych skvělé herecké výkony, zvuk, kameru...jediné, co se mi nelíbí jsou ty chlupaté nožky agenta Bryla na konci...když se válí na pláži :)...ale to se dá přežít :)...

Skála

Skála (1996)

Geniálnííííí !! Jeden z nejlepších akčních filmů všech dob. Fantastické herecké výkony! Cage , Connery...a hlavně fantastický "záporák" ED HARRIS.

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Temný rytíř povstal svého předchůdce nepřekonává. Nebýt dokonalého Ledgera, bylo by tomu tak. The Dark Knight rises je však dokonalou filmovou podívanou. Nolan nepřipravuje Batmanovi žádné chutné pochoutky. Po psychopatickém Jokerovi, který dokázal své nepřátele mučit svým černým smyslem pro humor, přišel Bane. Baneova surovost sráži Batmana a celý Gotham na kolena a stává se jakým-si neomezeným vládcem nad městem. Slova , která vystihují tento monumentální film ?...Strach,chaos, tíseň...a možná i místo, kde se Bane narodil - Hell. Jako v předchozím díle i zde herci předvádějí výborné výkony. Bale zvládá roli netopýřího muže s bravůrou. Catwoman (Anne Hathaway) občas působí dojmem obyčejné venkovské dívenky. Jakmile si ale oblékne svůj přiléhavý kostýmek, je zatraceně sexy a dokáže dát filmu potřebný spád. Gary Oldman a Morgan Freeman jsou mistři ve svém oboru. Michael Caine sice nedostane tolik příležitostí, jako v minulém díle, ale přijde mi , že o to více z něj čiší emoce, které do svých projevů vkládá. Hlas Toma Hardyho je nenadabovatelný !..je to něco úžasného. Batman přínáší skutečně epický filmový zážitek. Sleduje neskutečné množství postav a zvládá to s bravurou. (POZOR SPOILER - Bale řekl, že kostým Batmana už nenavlékne. Po konci filmu se ani není čemu divit. Konec je trochu rozporuplný, když zjistíte , že Bane vlastně není tím hlavním zlem, ale pouze vykonává rozkazy. Jsem ale zvědavý jak si povede talentovaný Joseph Gordon-Levitt v roli Robina!! POZOR SPOILER)

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Všichni věděli, jak tento díl musí skončit. Nikdo však nevěděl jak se s tím Lucas a spo. popasují...ať si každý kdo chce , co chce říká, žádná sága nemá tak velkolepé "zakončení". Extratřída !!!