Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (225)

plakát

Moon (2009) 

Skvělý mysteriózní film s výborným Samem Rockwellem. Tech chlap mě překvapuje čím dál víc!

plakát

Lásky čas (2013) 

Zatím jen o jediném filmu jsem napsal, že je zároveň jak inteligentní tak milý (Společnost mrtvých básníků). Nevím proč, ale mám chuť napsat tu to samé. Je to prostě tak. Víc takových filmů! _(Kino ČB 18.11.2013)

plakát

Návrh (2009) 

Jako rozhodně to nebyla nejhorší komedie, opravdu jsem se několikrát zasmál, ale necítil jsem z toho to, co z toho asi vyznít mělo. Nějak jsem neviděl tu změnu zlé Sandry na tu hodnou, zamilovanou. Necítil jsem mezi nimi ani žádnou jiskru, postupné nabývání vášně, tohle mi tam prostě chybělo. Sandra Bullock se v prvních minutách prezentuje jako mrcha á la Miranda Priesly z Ďábel nosí Pradu, vzápětí je to úplně jiný člověk. Jako komedie fajn, ale jako FILM nic moc (to možná nepochopíte :D).

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Mám strašně rád Jamese Franca, ale tady mi moc nesedl. Zvlášť jsem se těšil i na Milu Kunis, která ale po polovině filmu byla celá zelená, takže z toho nic nebylo. Paradoxně se mi nejvíce líbila Michelle Williams, kterou zrovna dvakrát nemusím. Tolik k hereckému obsazení. Chválím pěkně udělanou zemi Oz, takže vizuálně pěkné. Některé scény se povedly, ale pak to bylo až moc pohádkové, ale tak strašně moc, že jsem z toho asi už prostě vyrostl. Navíc to byla taková směsice Alenky v říši divů a nezlobte se, ale občas jsem si říkal, že takhle by mohl vypadat hraný Shrek. No tohle prostě na 4 hvězdy není, i když jako dítě bych možná hodnotil jinak.

plakát

Rivalové (2013) 

Výborné sportovní životopisné drama. Po prvním shlédnutí ještě nevidím tu úplnou dokonalost, takže uvidíme až film uvidím znovu, ale zatím 4*.

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

První polovina první série zhlédnuta, zatím 4 hvězdy. Nový osvěžující seriál.

plakát

Warrior (2011) 

Nejlepší sportovní drama, které jsem kdy viděl!

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Jednou jsme s jednou známou řešili trapné české seriály, konkrétně ty z doktorského prostředí. Všechny jsou na jedno brdo, objevují se tam sice lékařské případy, ale hlavní náplní je řešení stále stejných hovadin, tedy podobně jako v kterékoli tele novele. A já si uvědomil, jak je vlastně právě tenhle seriál skvělý a unikátní. Tady nějaké osobní vztahy dostávají přes hubu od arogantního a sarkastického Gregoryho House. Řeší se tu zajímavé případy a jako bonus je tu ta originální hlavní postava. Tento seriál mám rád a o to více mě mrzí, že české televize neumí vytvořit seriál, který by byl něčím originální či zvláštní.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Ach jo, a já se na to celkem těšil. Vím, že první díl nebyl bůhví jakým super filmem, ale já se tenkrát celkem bavil a tak jsem věřil, že druhý díl bude také fajn, ale nebyl. Už mi přijde, že všechny podobné filmy se točí podle úplně stejného schématu, vždy se liší jen více či méně zajímavým námětem- pár dětí cestuje skříní mezi zeměmi (Letopisy Narnie); chlapec najde dračí vejce (Eragon); muž po smrti bojuje s dalšími rozhodně neživými stvůrami (R.I.P.D.- URNA); malý sirotek zjistí, že je čaroděj (Harry Potter- ale rozhodně jeden z těch lepších); a mohl bych pokračovat, kromě své vlastní malé zvláštnosti jsou prostě (skoro) všechny tyhle teenagerské blbiny na jedno brdo.