Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (210)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Tak tohle byla jízda jízd. Po dlouhé době musím, prostě musím napsat, že Duna naprosto překonala veškerá má očekávání. Už v dětství jsem hltala knížku, že se dočkám takové dokonalosti, mě nenapadlo ani ve snu. Ač známí, ba i přátelé vrtěli hlavou - jedeš do Prahy do kina, takovou dálku, jen tak na otočku? Jako proč? No prostě proto, že IMAX je jen v Praze a jaký už jiný film, než Dunu vidět v IMAX? Pro mě jiná možnost neexistovala. Tento film je přátelé, jeden velký smyslový zážitek. Přiková vás to do sedadla tak, že ani nevíte, že sedíte, snad jsem ani nedýchala, připadá mi, že jsem se nadechla na začátku a vydechla na konci - na nic jiného nebyl čas. Spojení naprosté dokonalosti ve všem. Od režie, hereckých výkonů po hudbu. Zase něco, na co se podívám 10 krát a teprve potom možná začnu cítit, že jsem částečně uspokojená. Asi tak.

plakát

Čas čarodějnic (2018) (seriál) 

Žijí mezi námi a drží svět pohromadě. Třeba moje sousedka - to je určitě démon. A věřím, že bez nich by se zhroutil svět. Přinejmenším by byla fakt nuda :-)

plakát

Dobrá sestra (2022) 

Není to pro mě. Ale výkon obou musím vážně ocenit - skvělý.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Jako nemůžu jinak. Pohltilo mě to, dlouho jsem odolávala, každýmu říkala, že je to na mě moc politický (a taky že jo), že je tam určitě hodně násilí (a taky že jo), že je to moc dlouhý (taky že jo, ale jsou delší). Jenže je to jak třeba asi s heroinem - závislost vzniká napoprvé. Když jsem se koukla na první díl, tak jsem musela na druhý, když na druhý, tak na třetí, atd. atd. Ale sakra, je to zatraceně dobrý.

plakát

Hádkovi (2022) 

Docela šílenost. A hodně strašidelná.

plakát

To nic, drahá (2022) 

Něco na aktuální téma... vitruální realita, paralelní světy - jak bys chtěl, aby vypadal ten Tvůj?

plakát

Kvaska (2007) 

Je to zvláštní. Lidi, co neumí hrát, lidi, co neumí zpívat... Přesto to má něco, takové zvláštní kouzlo.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Nikdy nevíš, kde všude se můžeš lecčemu přiučit. Když jsem teda já chodila do školy, tak jsme byli zřejmě nějaká přeslušnělá skupina...

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Tak tohle je prostě luxusní a úplná mňamka. Nádherný , citlivý, rychlý i pomalý tryskolet, prostě sešup jak hrom.

plakát

Jedině Tereza (2021) 

Walda to není. Ale budiž, je to roztomilé.