Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Arnold Schwarzenegger

Přestože mnozí pochybují o jeho hereckých kvalitách (já určitě ne) jedno je jisté – z malé rakouské vesničky to dotáhl až do Hollywoodu a při tom ještě stihl udělat slušnou sportovní kariéru a proslavit kulturistiku a nakonec se stal politikem tomu já říkám americký sen! Jeho akční filmy i komedie mě vždy pobaví a i když jeho poslední filmy za moc nestojí mám ho rád už od dětství a tak to zůstane!

Tom Cruise

Tomík je prostě borec jeho filmy zahrnují všechny možné žánry (akční, sci-fi, komedie atd.) a podle mě ve všech zahrál přesvědčivě a většina se opravdu povedla. Ten člověk si fakt umí vybírat role. Jen s tou svou scientologií mě štve, ale nikdo není bez chyb.

Bruce Willis

Vždycky jsem si myslel, že Bruce umí zahrát jen akční nebo komedie a občas akční komedie a nic jiného. Nevím jak je to doopravdy, ale mě to ke štěstí stačí. Jeho charisma je asi tak 100krát větší než průměr a jeho typický úšklebek je nezaměnitelný.

Sylvester Stallone

Rambo série, Rocky série a i mnohé další filmy tohoto herce stojí za to. Bývalý Arnieho soupeř a i když ho mám rád méně než velkého Arnolda, po čistě herecké stránce je asi lepší.

Bud Spencer

Na filmech Spencer-Hill jsem vyrůstal (po čase mi došlo, že všechny jejich filmy jsou na jedno brdo, ale to nevadí) a Buda jsem měl vždycky radši (ale ne zas o tolik). Tudíž mě trochu štvalo, že v titulcích byl vždycky psaný na 2. místě. Je to správňácký hromotluk.

Steven Seagal

Na čsfd se do něj naprostá většina lidí naváží a dělají si z něj legraci, ale do Lovce policajtů (2001) se jeho filmy vyznačují stravitelným dějem (občas i celkem kvalitním) a především skvělou choreografií mlátících scén. Navíc tenhle člověk by na rozdíl od jiných zvládl určitě minimálně 60% toho co předvádí na obrazovce – protože je mistr bojových umění a vlastní 8 mezinárodních ocenění. Pravdou ale je že po roce 2000 už jeho kariéra extrémně upadla a jeho vzhled drsňáka se vlivem věku změnil na obtloustlého starého indiána – býval akční hvězda, ale měl už by to asi raději zabalit…