Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama
  • Akční

Recenze (1 148)

plakát

Mortal Kombat - Boj na život a na smrt (1995) 

Označovat toto za "film" je dle mého názoru trochu odvážné. Nicméně dávám jednu hvězdičku, zejména za dnes již klasickou vypalovačku Techno Syndrome.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Tajemství levného bytu (1990) (epizoda) 

Hastings se blýskne famózní dedukcí a ještě famóznější záminkou k návštěvě, slečna Lemonnová zase hláškou o Boulegneském lesíku. Bohužel samotný případ je extrémně nezajímavý. A ta herečka v roli zpěvačky mohla být hezčí:-)

plakát

Star Trek: Nová generace - Přátelé na dálku (1989) (epizoda) 

Data si najde kamarádku, zatímco Wesley Crusher dostane velení nad svým vlastním týmem. Já bych mu dal rovnou velení na nějaké jiné lodi z jiného seriálu, aby do něj byl konečně pokoj:-)

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

Podobnému typu pořadů se obvykle vyhýbám, ale tady mi ten koncept připadal natolik dementní, že jsem dospěl k závěru, že by to mohl být ojedinělý zážitek. A nemýlil jsem se. Dementní koncept stahuje ještě hlouběji trapný moderátor a ještě trapnější porotci (nebo co to tam sedí za lidi). Publikum ve varu pak reprezentovaly záběry na tři křepčící holky, ale i ty to zhruba v polovině pořadu vzdaly a šly si sednout. Celkově to bylo tak bizarní, že nezbývalo než na to nevěřícně hledět až na do konce. Pokud vás někdy zajímalo, jak se cítí lidé při sledování hypnožáby z Futuramy, pak je Zlatá maska jasnou volbou.

plakát

Star Trek: Nová generace - Vladařka (1989) (epizoda) 

Worf vás naučí, jak vzbudit zájem u ženy, a setká se s důstojným protivníkem. To vše na pozadí romantického dobrodružství nejotravnějšího člena posádky.

plakát

Mafiánovi (2013) 

Scénář mi přišel celkem odfláknutý (což se možná odráží i v nadbytku náhod), polovina rábobyhumorných scén spočívá v přehnaně agresivních reakcích členů rodiny na "normální" lidi. Diskuse o Goodfellas mohla být vrcholem filmu, ale bohužel tak nějak vyšuměla do ztracena. A ač mám Roberta de Nira celkem rád, tak tím svým "fuck" toho podle mně zas tak moc nevyjádřil:-)

plakát

Star Trek: Nová generace - Hotel Royale (1989) (epizoda) 

Takové poněkud samoúčelné přesunutí postav do (pro ně) nezvyklého prostředí provázené řadou nelogičností, naštěstí je tam aspoň pár úsměvných momentů.

plakát

Star Trek: Nová generace - Čtverec času (1989) (epizoda) 

Ryker předvede své kuchařské schopnosti, které ocení hlavně Worf (což je možná důsledek Rykerovy nedávné stáže na klingonské lodi). Příběh s časovou smyčkou nezaujal, chyběl nějaký zajímavý nápad nebo humor, který by pomohl odsunout do pozadí nelogičnosti, které jsou s takovýmto typem zápletky vždy spjaté.

plakát

Star Trek: Nová generace - Faktor Ikarus (1989) (epizoda) 

Škoda, že se díl nesoustředil pouze na Worfa, protože Rykerovská linka mi přišla hodně otravná, navíc vyvrcholila téměř komediálním soubojem připomínajícím nějakou japonskou reality-show. Taktéž je trochu škoda, že součástí klingonského rituálu nebylo sežrání nejotravnějšího člena posádky....