Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (100)

plakát

Krematorium (2024) (seriál) 

Není tam Kozub, takže blbý ksichty dělá jen Fero. Pozitivem je, že věděli kdy seriál skončit. Ještě dva díly a bylo by to utrpení. Každopádně nápad skvělý, některé scény skvěle, jiné odpad (párty v krematoriu, "exorcista").

plakát

Mikýřova hysteorie českých dějin (2024) (pořad) 

Zatím 2/5, ještě tomu dám šanci jeden dil. A jestli bude mít dementní kecy na Přemyslovce (jakože asi bude) tak tím taky skončím.

plakát

Policie Hvar (2024) (seriál) 

Na detektivku je to moc hloupý, na komedii malo vtipný. Zbýva jen atmosféra letního Chorvatska. Jo a ze tam není snad jedina chorvatsky mluvící postava je fakf divný .

plakát

Policie Hvar - Dobro došli (2024) (epizoda) 

Jako krimikomedie docela dobrý. Uvidím co další díly. Sledováno hlavně pro připomenutí si chorvatského moře. Za to je asi pul bod nahoru.

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Proc proc proc. Proč tam musíte cpat tolik lovestory. Zkrátit na 5 dílu a bylo by to za 5 hvězd. Na 4 to vytahují staré zname španělské ženy zákona.

plakát

Děti Nagana (2023) 

Jasně ze je to trochu pohádka a klišé. Ale je to nostalgie, jsou to vlastní zážitky, je to dětství a dospívání s budováním vlastního sportovního týmu. A tady je to vse v jednom. Diky!

plakát

Jak vznikala Hra na oliheň: Výzva (2023) 

Prakticky nic zajímavého neukázali. Jak byl řešeny dopad hráčů z mostu, rict jak dlouho se ktera soitez natáčela. Nuda. Zajímavé jen vizuálně.

plakát

Muž, který stál v cestě (2023) 

Jedina vytka: russke kurvy mluvi moc cesky, tak predpokladam ti sraci nemluvili a sypali tu svoji hatmatilku a vy ceske krysy musite rozumet. Proc nema film ceske titulky u russkych replik?