Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo uvázal spolužačce balvan na nohu a poslal ji pod hladinu? (TV Nova)

Recenze (23)

GeusX 

všechny recenze uživatele

A vítězem Zlaté maliny se s přehledem stává... Xindl X ! Nebo ne, to si nezaslouží. To nebyl ani pokus o herecký výkon, ať se raději drží hudby. A první případ? Pachatele, trochu překvapivě, jsem uhodl na první  dobrou. I přes fak ubohý a slabý úvod, to ve finále bylo o chlup lepší než primácká verze chorvatské kriminálky. 40% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Televize Nova ten letošní souboj kriminálek z Jugošky vyhrála, nicméně ani v tomto případě to není žádný důvod k oslavám. Ale hezky popořadě. Policie Hvar působí mnohem uvolněněji a příjemněji než Na vlnách Jadranu, je zábavnější, vizuálně pěknější a má mnohem sympatičtější postavy. Na druhou stranu i Policie Hvar působí dost přihlouple, humoru mohlo být mnohem víc, stopáž je zbytečně moc dlouhá, občas je to docela nuda. Za mě se jedná o standardní odlehčenou televizní kriminálku, ničím výjimečnou, jeden díl mi bohatě stačil. 4/10. ()

Reklama

simpanz 

všechny recenze uživatele

České seriály až na výjimky nehodnotím, ale když už jsem se k tomuto kusu nachomýtl... Jednu hvězdu tedy dávám za fakt hezkou vyšetřovatelku, nějaká ta panoramata (tradiční omluva špatných filmů), snad pár humorných, či spíše bizarních vstupů (včetně Xindla X). Jinak vlastně není co hodnotit, do detektivky to má daleko jako želva do sprintera. ()

myp2p odpad!

všechny recenze uživatele

Štáfku, až příště budeš kritizovat Mišíka za špatné herecké výkony, drž hubu!!! Tě herecky strčí do kapsy a zpět.  Nelogický příběh i na stupidní komedii. Xindl naprosto nechutným způsobem vnucuje svoji odpornou muziku. Jo a pí Alžbeta Ferencová by místo v komedii podle jejich pohybů a neustálým házením hlavy měla hrát ve filmu pro dospělé. Fuj ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijmu-li fakt, že je to novácký seriál a tudíž kvalita celkově nebude top, tak z toho vychází první díl letní chorvatské police-party vcelku slušně. Na rozdíl od konkurenčního Jadranu tady sem tam funguje humor, krimi případ je spíš do počtu a velký prostor dostává budování chemie mezi hlavními představiteli. Uvidíme, jak to bude dál, zatím to vypadá nadějně. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama