Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Řím

Řím (2005)

Tak tohle byl opravdový převrat v seriálové tvorbě. Místo papundeklu opravdová filmařina, které se obyčejné televize nikdy nepřiblížily. Seriál plný intrik, ukázka syrovosti života ve starém Římě. Seriál, který objevil nové hvězdy: Jamese Purefoye, Raye Stevensona a Ciarána Hindse.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Nesnáším kašpary, kteří hodnotí serii po odvysílání prvního dílu. Tak jsem si počkal - I. serie je skvělá, má opravdu tah na bránu, II. serie se občas táhne jak hlen. Takže (6+4)/2=5. //// Po sedmé serii mě to pořád baví, jsem docela zvědavej, jak se z těch průserů dostanou. Jestli se nakonec Daenerys a Jon vezmou, bude to nakonec jen trochu rozvláčná pohádka. Pokud na konci bude na trůnu Cersei, bude to tak, jak to bývá ve skutečnosti - největší svině zvítězí. Největší pecka by byla, kdyby si Jamie vzal Brianne a usedl na železný trůn. A ještě je tady varianta, že všichni zařvou a konečně přijde zima, kterou slibují od první serie a nikde nebude ani živáčka - to by byl ale pěknej ojeb na diváka, který to sleduje tolik let... //// Tak nám to skončilo... Tahle poslední série se rozhodně netáhla, naopak chvílemi to skákalo jako kamzík na horách. Jon zabil Daenerys a bum, jsme v amfiteátru, kam se sjeli vládci ze všech končin sedmi království. Kolik času uběhlo? Dva měsíce? Tyriona přivedou jako vězně, on si vezme slovo a navrhne Brana za krále. A ostatní? Tak jo. A posledního draka vyřešili taky originálně: Víte někdo něco o Dragonovi? Ne, proč? Tenhle uspěchaný konec nebyl důstojným vyvrcholením tak dlouhého epického seriálu s tolika postavami a osudy. Nicméně, petici podepisovat nebudu, autoři mají právo seriál ukončit jak chtějí. I když mě finále neuchvátilo, z pětky neslevím.

Spartakus: Bohové arény

Spartakus: Bohové arény (2011)

Seriál, který vznikl jako vycpávka, kdy se čekalo, zda se Andy vyléčí natolik, aby mohl pokračovat, je ve skutečnosti nejlepší sezónou celé serie. Bohém Gannicus je vynikající a malý počet dílů skvěle zahustil děj.

Zdivočelá země

Zdivočelá země (1997)

Tenhle seriál by měl být povinný pro školy, aby si všichni neustále připomínali, jaký KURVY byli, jsou a vždycky budou komunisti.