Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad) odpad!

Prachař a "Pičo" Rausch, trapáci jaký svět neviděl a ta plejáda největších exotů vyplněná nudnou vatou kolem je stejně trapná jako ta sračka na nově.

plakát

Ip Man 2 (2010) 

Po skvělé jedničce jsem očekával stejně nadupanej film, protože hodnocení obou filmů je skoro totožné. Jaké bylo moje zklamání když po hodině a půl se s mým velkým překvapením stala z filmu klasická americká sračka, kde velkej hromotluk nejdřív dává hlavnímu hrdinovy na prdel, aby se vzápětí vše otočilo a náš bořec jej pořádně seřezal. Dalšího zloducha musí dopadnout policie. Hrdina má proslov o porozumnění...pak klasická velká tleskačka a slzy. No dobrý tohle tady už párkrát bylo...

plakát

Inseminátor (1987) 

Trocha nostalgie neuškodí:)) Vždy když sem byl nemocnej tak sem na VHSce sjel tuhle sračku až do konce s velkym nadšenim. Tehdá to na mě docela působylo...

plakát

Dělníkova smrt (2005) 

Osobně jsem čekal od tohoto velice dobře hodnoceného dokumento něco víc. Chtěl jsem se dozvědět nějaké konkrétní informace, ale dokument se ve směs soustředí na dobře odvedenou obrazovou stilizaci a na pár pohovorů s jednotlivými dělníky, které jsou ovšem skoro bezpředmětné. Navíc sem se po třetím povolání začal docela nudit a tak si o de mě tento dokument odnáší průměrných 50%.

plakát

Dawsonův svět (1998) (seriál) odpad!

Možná že si to ani ten odpad nezaslouží, ale když jsem viděl toho přerostlýho pitomce Dawsna, kterýmu má bejt 15 a zamýšlí se nad životem tak, jak by to ani Mácha nedokázal, tak sem měl co dělat, abych se nepoblil! Navíc se ty problémy neustále opakujou, každej se zase prostřídá s každým a pak se zase všichni pohádaj a znovu skamaráděj! Prostě sračka co nemá obdoby!

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) odpad!

Fakt sorry, ale pro mě to byl prostě nejnudněší a nejzdlouhavější film co sem viděl a to sem si to ještě přehrával při vyšší rychlosti a i tak jsem měl po tom co dělat, abych se nešel vyblejt.

plakát

Město andělů (1998) 

No je pravda, že na ty Cageovi kukadla je možná smutnej pohled, ale to spíše kvůli tomu, jaké předvádí herecké výkony. Jeho zdlouhavé a neustále se opakující čumění do kamery mě už leze na mozek. Na druhou stranu, když vyadřuje některé jiné pocity například radost, vypadá to, jako by jel zrovna na perníku. Asi by to nebyl tak špatnej film, ale já prostě Cage nemám rád a každej film s nim se mi už dopředu zprotiví. Jinak příběh byl docela smutnej, ale do teď jsem nepochopil, co tam vlastně sakra dělali ty andělé!!!

plakát

Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života (2003) 

Na ty její hutný kozy sice může bejt hezkej pohled, ale mě to nikterak nepřesvědčí, abych to líp hodnotil, když je to takováhle sračka. Jasně předvídatelnej příběh kterej mě nijak neoslovil.

plakát

South Park: Peklo na Zemi (1999) 

Na rozdíl od seriálu zde postrádám nějakou tu myšlenku. Mýsto toho, aby vulgarismy pouze doplňovaly atmosféru filmu a dobarvovaly některé dialogy , tak je jich tam až přehlceně, že už to pak ani nikoho nebaví. O nějaký ten vtip sem tam zavadíme, ale jinak film spadá mezi průměr! A jestli se mnou nesouhlasíte, tak je mi to skutečně jedno, protože na Vás seru a du domů!!!

plakát

Fanoušci (2000) 

Dobrej film na odreagování! Je zde pěkně zobrazená ta horší vrstva v Británii a vše je prokládáno dobrou hudbou a nenásilnym humorem! Na tuhle tragikomedii se zase rád podívám.