Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Opět se potvrzuje, že je lepší jít na film a až poté si přečíst knihu. Celkem velké zklamání. Přežila bych to, že Emmě a Olivii prohodili schopnosti, ale to co se dělo od půlky filmů bylo zklamáním. Takže příště číst knížku až po návštěvě kina.

plakát

Mike i Dave sháněj holku (2016) 

Šla jsem do kina s tím, že to bude kravina a ona to kravina taky byla, ale myslím to pozitivně. Bylo to prostě skvělé. Celé kino včetně mě brečelo smíchy, fakt super relax. Doporučuju jako odreagování po práci. Za mě *****. Šla bych klidně zase. No a bonbónek byl samozřejmě vždy sladký Zac. :)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Chjo...Ani neumím vyjádřit, jak obrovské zklamání to pro mě je... Asi je pravda, že bych to viděla jinak, kdybych knížku nečetla, ale i tak jsem od filmu očekávala mnohem víc. Celkem příjemně mne překvapil Jamie Dornan, nic moc jsem od něj neočekávala, ale nakonec předčil má očekávání. Zato co se týče Dakoty Johnson, tak nevím... Jedna je věc je, že má opravdu dobré tělo, ale její herecký výkon se mi ani za mák nelíbil... Ale jak se říká sto lidí, sto chutí. Je to škoda, protože podle mě se podle knihy dal natočit skvělý snímek. Ale to je pouze můj názor. Sama za sebe říkám, tenhle film už nikdy.

plakát

50 odstínů vášně (2015) 

Dávam hvězdičku jenom za Bryce, který mě okouzlil. Ale jinak katastrofa. Prvních 40 minut bylo naprosto o ničem a když už jsem myslela, že se to konečně rozjede, tak to skončilo... Naprosto promarněný čas..

plakát

Vampire Academy (2014) 

Neznámo proč, jsem očekávala mnohem víc. Jde o průměrný snímek, který je spíše oddechový. Asi je to tím, že je teď tolik filmů s podobným tématem. Každopádně Danila Kozlovskij jako Dimitrij je naprosto k sežrání.

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Já to hodnotím z pozice dítěte. Na tomhle seriálu jsem vyrostla. Pamatuju si, jak jsem si místo svačiny kupovala kartičky a pak jsme ve škole hráli a hráli.. :)

plakát

Nenávist (2004) 

Pro mě první opravdový horor u kterého jsem byla strnulá hrůzou. Byly zde obsaženy téměř všechny scény, ze kterých mívám infarktové stavy, počínaje scénou v posteli a konče scénou na schodišti. Pro mě perfektní snímek a snad se na něj jednou zvládnu podívat bez zakrytí očí u některých scén .

plakát

Oko 3 (2005) 

Můžu říct, že jsem se na to koukala s kamarádkou, která se u hororů spíše směje a já vždycky trnu hrůzou. Ale tentokrát jsem se musela smát s ní.. Vážně některé scény byly velmi humorné, tak jako napsal Ruut, přivolávaní duchů? U toho jsem se řezala smíchy ... Dobrá oddechovka

plakát

Klub sráčů (2000) 

Musím uznat, že je to pořádná nechuťárna, některé scény stojí fakt za to, ale upřímně hodnotím to z pohledu, když jsem to poprvé viděla a to mi bylo 15. Jako puberťačce se mi to i přes některé velice kritické scény líbilo.

plakát

Arachnofobie (1990) 

Jelikož mám strašný strach z pavouků, byl tento film pro mě utrpením. Ale kvalitně natočený snímek u kterého prostě každý musí mít nutkavý pocit, že mu něco leze po ruce nebo po noze.. Z filmů o pavoucích, asi můj neojblíbenější.