Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (18)

plakát

Země zítřka (2015) 

Tento unikátní kousek naservírovaný na vznášejícím se podnosu z jiné dimenze je skvostný, lehounký a naprosto omračující svou myšlenkou, spíše naší budoucí realitou. Země zítřka, je film, který zaujme, přilepí vás do křesla a nebude chtít pustit dokud neskončíte u závěrečných titulků. Během filmu budete koukat s otevřenou pusou a hltat všechny myšlenky které se vyžívají v konci světa, který se nenávratně blíží. Film není přehnaný, naopak dostanete chuť zachránit tu naší planetu zemi a néé jen tak se smířit s zdárným koncem. Velice jsem se bavil, kroutil hlavou nad fakty a párkrát se i zasmál. Film je zpracovaný na jedničku. Herci podali úcty hodné výkony. Britt Robertson mě velice zaujala, nehraje upištěnou káču a s ničím se nepáře. Clooney není třeba komentovat. Možná bych uvítal více příběhu z části jiné dimenze když byl Frank ještě malý. Překvapuje mě hodnocení, ale to často na CSFD. Každý si musí udělat názor sám, ale vy ostatní ? Je to v žánru mysteriozní sci-fi tak co jste čekali ? Zkuste se na to podívat i z jiného úhlu, třena to kouzlo najdete... Za mě 95 % a přemýšlím i nad top 10, už jen kvůli tomu nápadu ;)

plakát

Deadpool (2016) 

Dávejte pozor, tohle není jen tak nějaký film. Nejlepší je to z pohledu parodie, po prvním zhlédnutí jsem vlastně vůbec nevěděl na co jsem se to právě podíval, čekal jsem něco úplně jiného. Byl jsem tedy po čase přemýšlení nucen zhlédnout tuhle komediální výpravu ještě jednou. Trošku příbuzné s Méďa Ted a Misfits. Nicméně je zde velmi kvalitní střih, promluvy a skoky do různých dějů příběhu. Má to svou silnou atmosféru a vtip. Některé vtípky jsou trefné, některé slabé a jiné zase až přehnané. Ryan Reynolds našel svoji cestu, v filmu Green Lantern se moc nepředvedl ale tady ze sebe vymáčkl maximum, jsem zvědavý na jeho další herecké výkony. Každopádně jsem se tedy po druhé velmi dobře bavil ale X-meni mi vyloženě lezli na nervy. Za které dávám o hvězdu méně.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Kterého vola napadlo na to jít do kina ? Pak se člověk nemůže pořádně vyspat a má kruhy pod očima , a já se ještě jak blbec vzbudím 2:58 .... Abych to shrnul ,dlouho jsem neměl potřebu koukat skrz prsty, abych nevyskočil i s Popcornem , moc jsem se bavil a řekl bych že sem nebyl jediný v kině . Konečně žádný trapný běhání po baráku s třepavou kamerou a padání pánviček na zem, ale pořádná sada sakra strašidelných lekaček .

plakát

Scary Movie 5 (2013) 

Po zhlédnutí v kině, kde bylo opravdu 86 minut trapné ticho a jen pár krát jsem se pousmál nad některými ´´peachovinamy ´´ se mi chtělo brečet... Tohle není Scary movie.. Hvězdu dávám jen za Cabin in the woods a Snoop doga ..

plakát

Pekelná výzva (2013) (pořad) odpad!

Viděl jsem cca 3 díly , po pravdě celé jen dva .... Iva a její narážky , vždycky přemýšlím nad její mentalitou a trapnými poznámkami , What the F**k ? Ještě nudnější výzvy ,a debilní otázky jak pro první třídu . To rovnou cool mohl zůstat u fear feactor ...

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Vše co bylo rozkouskované do ostatních dílů , jako třeba supr káry v jedničce , a nadupaná akce v 5 . Tak tady máme vše v jednom . Nadupaný auta , krasný zadečky a spousta akce , Vin Diesel a Dwayne Johnson si to mastí v bitce jeden vedle druhého . Sympatický záporák jako Luke Evans mi udělal radost , chladnej inteligent který ví a počítá se vším dopředu a až na některé přehnané scény jako třeba leticí plešatá koule ze silnice na druhou , to je pro mě jeden z nejlepších dílu .

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Denně umře několik lidí v afghánistánu , číňani na nás táhnou s nukleárníma zbraněma ale tv nova vysílá rekord v upečeném koláči . Holčičce umřou rodiče a oni se zeptají jak se citíš ? jak to je ted doma .... Nenasitný hovada...špatná reklama , pořád reklama. tak to sorry ale takhle ne ....

plakát

Mama (2013) 

Po stránce psychické je to hodně strašidelné , ale dokud ji nevidíte . Jakmile je vidět celá její podoba tak to ztrácí smysl a čekali jste více. Kdyby nechali pracovat naší fantazii , bylo by to lepší . Zvuky jsou dokonalé , různé hučení , vrčení a skřípání to musím říct že to bylo hodně pěkné.... strašidelné. Dokud z toho nebyla komedie ..

plakát

Sinister (2012) 

Super atmosféra , strach v žilách , pár lekavích scén a nechutné záběry jak se topí lidi v bazénu, tyto záběry jsou natočeny trošku jiným způsobem , mám velice silný žaludek na vraždy (saw ) atd , ale toto byl až nepříjemné. Příběh byl vcelku dost předvídatelný . s herecký výkonem jsem spokojen :) SPOILER : Kdybych viděl na záběrech toho démona či co to bylo :D a ještě jak mě něco chytá na půdě za rameno , sbalím všechny věci ,ah na věci kašlu ! utíkám pryč ! :D

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

Jak už tu psal Tom Hardy ten rap byl fakt nesnesitelný , ale i přesto sem se náramně bavil a proto dávám 5 *