Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Musíme si pomáhat (2000) 

Toto dílo je zrcadlem národa českého v minulosti, současnosti a bohužel i budoucnosti.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

Zatím to vypadá, že na obrazovky přišel první seriál z prostředí IT, kterému lze uvěřit, že autoři vědí co dělají. Vše na mne působí uvěřitelně. Konečně pochopili, že přes slátaninu jako CSI:Cyber cesta nevede. Jen tak dál.

plakát

Hacker (2015) odpad!

Na film jsem se těšil, ale byl jsem zklamán. 'verbal' svým komentářem zcela vystihl mé pocity po jeho shlédnuí.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Po dlouhé rozvaze snižuji své hodnocení z 5* na 1. Z naprosto skvělého seriálu udělali vrchol trapnosti. Škoda, že neví kdy seriál ukončit.

plakát

Kráska a zvíře (2012) (seriál) odpad!

Blbost, bez hlavy a paty. . Seriál postrádá vše co by kriminálka měla mít. V divákovi nezvedne ani trochu zájem o to co se bude dít dál. Podobnou slátaninu jsem naposledy viděl v poslední sérii Heroes.

plakát

Moon (2009) 

Skvělá zápletka s ještě lepším soundtrackem . Z počátku jsem se docela nudil, ale jak příběh pokračoval stávalo se to čím dál tím lepší.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Spíše filozofický snímek pohrávající si s historii na hraně mezi fakty a fikcí. Autor divákovi podsouvá nenásilným a logickým způsobem myšlenky o životě muže který tvořil naše dějiny. Autentičnost potom dokresluje smutnými grimasami a výčitkami svědomí hlavního protagonisty. Po shlédnutí filmu si divák položí otázku, co když je to ale skutečnost? Toto dílo mi zpracováním připomíná díla spisovatele Dana Browna (Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni).