Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (138)

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) 

Hrozná nuda a hloupost. To hodnocení a 553. nejlepší seriál (v době kdy to píšu) je úplně mimo mé chápaní. Za celých 6 dílu se tam nic nestane. A já hlupák pořád čekal, že se něco objeví a bude to stát za to. Že já jsem to vůbec dokoukal. Na můj vkus hrozně přeceňovaný seriál. Má to asi tak vždy jeden až dva dobré momenty za díl ( i díky celkem dobré hudbě, objevil jsem Rose Ensemble - zakladatel Jordan Sramek s českými kořeny). Jinak jen kravina s občasnými scénami na blití.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Neskutečná hloupost. Jednička ještě byla dobrá, potom je to pořád to samé dokola. Jen blbější a blbější. Přepálená délka, hloupý scénář a neskutečně nudné. Měl jsem touho přetočit to nakonec a upřímně o nic bych nepřišel. Přesto jsem to viděl celé. Akce dobrá, ale zbytečně moc a často opravdu zbytečně hloupá. Nelogický děj, chování lidí a všechno okolo. Nechápu proč to má tak vysoké hodnocení. Ale holt, každému se líbí něco jiného. 25%

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Film pěkný a dobře natočený. Jen nemám rád ani jeden typ rodin, které ve filmu jsou. Na jedné straně extrémné free hipy a na druhé straně "pravá" americká domácnost. Prostě přepálené, aby byl ten rozdíl zajímavější.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Tohle nebyl Matrix. Bylo to uplne mimo. Misto hlavou mysleli pri psani i pri rezii zadkem.

plakát

Vřískot (2022) 

Bída. Klidně mohli umřít všichni a divákovi by to bylo jedno. Jedině snad Davida mohli nechat žít. Kamera hrozná...a celkově mi to přišlo jako béčko. Jako film natočeny pro TV a ne do kin. No celkově zklamání. Včetně idiotského závěru.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Úplně zbytečný film, který říká, že Infinity War vlastně vzniklo úplně na hovno. Nehledě na všechny ty přehnané situace a opět přepálené nebo naopak slabé schopnosti hrdinů, kteří dříve byli opakem.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Pecka! Byla to prdel s dokonalým monstrem na závěr :-D James Gunn se rozjel k nezastavení a baví. Zřejmě to musí najít svojí cílovou skupinu a tou já jsem. Krásná hudba a moc se mi líbila Daniela jako Ratcatcher 2. Skvělá postava. Nejlepší z oddílu a k ní výborný Idris. 95%.

plakát

Duna (2021) 

Měl jsem obrovský problém se začátkem filmu, nějak mě to nudiloa doma bylo plno práce, takže jsem to viděl na třikrát. Nakonec když už se dalo věnovat filmu, tak musím říct, že mě překvapil víc než jsem čekal. Je sice trochu tahaný a postavy jsou ve výsledky dívakovi všechny ukradené, ale zároveň atmosféra a prostředí se mi líbilo hodně. Za slušných 90%.

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

Bylo mi líto dát 3 hvězdičky, proto nakonec 4. Ale zasemi vadilo dost nelogických věcí. Nicméně špatný film to nebyl a míst celkem dost napínavý.