Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (32)

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Dvě hvězdičky. A to ještě ta jedna jenom za Edwarda Nortona. Asi to natočili nějaký shitheads.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Slyšel jsem, zkusil jsem a po dvou dílech smazal ze svého netflixového seznamu. A vím přesně proč. Tenhle styl hereckého projevu bych snesl ještě tak v šílené komedii s Jackie Chanem, tady mi to vysloveně rvalo oči i uši - obzvlášť ten neustálý kvílivý nářek. No nic, tohle mi tedy vážně nesedlo. Odvahu na další korejský seriál asi v dohledné době jen tak neposbírám.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Po 50 minutách jsem se rozhodl vypnout, což se mi běžně nestává. Jenže tady je toho pomrkávání na diváka tolik, že jsem už jen zíval nudou. No nic, alespoň jsem šel po čase zase spát před desátou.

plakát

Půlnoční mše (2021) (seriál) 

Ach jo, co na tohle říct? Tenhle seriál beru jako osobní urážku. Slibný nápad, zajímavé postavy, ale pak už jen sáhodlouhé naučné monology a tklivá hudba - kdyby divák třeba nepochopil, jak se má cítit a co si má o tom všem myslet.

plakát

Harry Price: Krotitel duchů (2015) (TV film) 

Televizní film inspirovaný životem skutečného "krotitele duchů", badatele a autora Harryho Price. Pokud máte rádi meziválečnou Anglii, duchařské příběhy a nečekáte osmý div světa, klidně můžu doporučit.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Po předchozím Hobitovi jsem dlouho sbíral odvahu se podívat, ale nakonec jsem vůbec nelitoval. Asi proto, že jsem úplně pustil z hlavy Tolkienův příběh a bral to jako něco úplně jiného. Pak člověka potěší Elrond, Saruman i Gandalf coby akční hrdinové i různí ti sobi, kanci, kozlíci a jiná pakáž.

plakát

John Wick (2014) 

Nemůžu si pomoct, ale při každý další kulce do hlavy jsem si představil nějakýho toho kreténa, co už pošilhává po tátově skříni s automatickou puškou a chystá se, jak spolužákům z highschool předvede, jakej že je vlastně borec - předtím si ale rozhodně dá John Wick movie marathon. Na to je tenhle film jako stvořenej.

plakát

Paddington (2014) 

Neuvěřitelně milý medvídek s hlasem Bena Whishawa a bezchybnou angličtinou musí okouzlit asi každého. Skvělí jsou i dospěláci, tatínkem počínaje a sousedem Currym (nebo Barrym?) konče. Už teď vím, že tenhle film se mi jen tak neomrzí.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Pro mě jen nepovedený Vinnetou s opicemi místo Apačů a přemírou nefungujících "silných" momentů. Filozofické zkoumání rozdílů i paralel mezi lidmi a lidoopy klouzalo po povrchu tak strašně, že se mě vůbec nedotklo. Spotřeba munice enormní. Jen by mě zajímalo, kde ti opičáci prodělali střelecký výcvik.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Pro mě výrazně slabší než jednička. Uvěřitelný asi jako otočka s výskokem na Mars. Příště už by všechny ty lidi mohl krájet škrabkou na brambory, pěkně plátek po plátku, aby bylo víc krve, masa, obnažených kostí a tak vůbec. Tohle jsem si vážně mohl ušetřit.