Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (8)

plakát

Apokalypsa (1979) 

absolutní Vietnamské peklo ...

plakát

Halloween II (2009) 

Scout Taylor-Compton jako Laurie Strode je nejvic nejnesympatictejsi hororovou postavou vsech dob ...

plakát

Den poté (2004) 

tohle mela byt parodie?? hruuuza tolik hollywoodskych klise se jen tak nevidi + tech nekolik desitek naprosto nelogickych mist v deji me totalne rozesmalo ..

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Tak trochu přitvrdíme. Čas vyjednávání vypršel. Říkejte si tomu extrém, ale navrhuji, abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní a zatímco se z ní bude sbírat nasadíme cirkusáky, alegorické vozy, pouliční divadlo a možná i dobročinné koncerty, ano? A pokud to bude málo, lituji, ale přijde čas triček: Mutanti ven!, Vesmírní chameleoni? Ne, děkuji! ... a pokud je tohle nevyžene, pak už nevím co?

plakát

Loose Change 2nd Edition (2006) odpad!

Takže vláda provede spiknutí proti vlastní zemi při kterém zahynou tisíce vlastních lidí , zapojí do ní stovky spiklenců ( agentů , policistů , hasičů , všech novinářů , atd. ) kteří to všechno musí naplánovat a provést . Přitom nic z toho neunikne do médií ?! A následně nechají přežít a vypovídat svědka který prý viděl budovu kde sídlí CIA prázdnou , evidentně urychleně evakuovanou . Nebude nejpravděpodobnější to nejjednodušší vysvětlení , že do těch mrakodrapů narazila letadla která mívají na palubě 20 tun paliva , a po takovým táboráku prostě musí sebevětší barák spadnout ?