Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (116)

plakát

Naměkko (2023) (seriál) 

Naprosto mi to sedlo. Ač ze začátku to bylo přinejmenším zvláštní, pak se to rozjelo a ke konci už jsem si na tom dost frčela. Těším se na další sérii. Super oddychovka.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Z milosti dávám hvězdičku, tentokrát ale vůbec nejsem spokojená s výsledkem. Bylo uvzdychané, ale bez pořádných scén, o super rychlém objevení se ve dveřích v minutě, kdy ohlásili nález dotyčného, raději ani nemluvit. Takové nemastné neslané, vůbec to nemělo šťávu. Vzrušení tomu tentokrákt opravdu chybělo. Chyběla mi tam i jiskra mezi hlavními propagonisty. Tentokrát mi Dakota přišla mnohem lepší, než stále stejný Jamie. Musím pochválit výběr herečky. A co vy, ženy? Také si oblékáte podvazky a korzet i s punčončochma před bálem, abyste pak v tom kompletu vůbec nešly? Klasika, co?

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Docela hodně depresivní kousek. Ze začátku jsem si říkala, že ta holka řeší úplné ptákoviny a je prostě hodně přecitlivělá, ale jak se to pak hodně nahromadí, tak toho je prostě moc. Doporučuju zkouknout a popřemýšlet, protože tohle se fakt děje a je to smutné.

plakát

Troufalky (2017) (seriál) 

Jo, konečně odpočinkový seriál, kde ženské nejsou jen potvory, které si škodí navzájem, ale dokáží stát při sobě a být si oporou. Jo, samozřejmě, má to v sobě plno klišé, všichni tam jsou upravení, všichni jsou úspěšní...No a? Já se těšila na každý nový díl a doufám v další sérii.

plakát

Vzhůru ke hvězdám (2017) (seriál) 

Dodíváno ze setrvačnosti. Na druhou řadu se s největší pravděpodobností dívat nebudu.

plakát

Vzhůru ke hvězdám - Pilot (2017) (epizoda) 

První díl mne tedy rozhodně nenabudil, nicméně jsem pokračovala a nic nového jsem se teda nedozvěděla, nuda od prvního dílu. Herci fakt bídní. August a Jake? ehm, nevěřím jim nic....ani ň

plakát

Ve znamení lásky (2016) 

Sladké, až se mi zoubky zalepily. Ale brzo určitě padne v zapomnění. Děj probíhal tak nějak plynule, až jsem si říkala, že bude už asi konec a ona to byla teprve polovina filmu. Mno...to není dobré znamení. Takže jsem prostě VĚDĚLA, že příjde ZVRAT a nakonec, když ten jakože ZVRAT přišel, tak to bylo takové opět plynulé, unylé? Nevím, už jsem v procesu zapomínání, o čem to vlastně celé bylo. Prostě holky, na depku dobré, bez chlapů po boku lepší. Protože jinak vyloženě uslyšíte, jak se Vaše drahá polovička nudí a divit se mu skutečně nebudete.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Fakt se mi to nelíbilo. Nuda, tedy, až na část v podzemí, ta byla poměrně napínavá, vytkla bych jen občasný sklon k předvídatelnosti. několikrát jsem měla chuť takzvaně ,,kliknout na plátno" a zjistit, kolik ještě zbývá do konce (nevýhoda kina, že to nejde). Konec tak šílený, až jsem musela využít hlášku své kolegyně a nazvat ho ,,sluncem zalitý". Prostě poslední dva díly měly být dohromady. Btw. ty scény, kdy vyloženě vidíte, že se hlavní hrdince v hlavě honí spousta věcí a vy si říkáte: "do háje, proč tu nemám knížku, přečetla bych si na co myslí", mne pěkně štvaly, bo jich tam byla spousta a unikal mi tím podstatný smysl konce této série. Tedy, aspoň myslím, že mi unikl, protože to co tu bylo předvedeno, se mi vážně nepozdávalo.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Ó, jak jednoduché hanit film, když se nám nelíbil ani námět. Když je pro člověka knížka brak, tak jak může očekávat Oskara-hodné dílo? To nějak nepobírám. Když si člověk vezme, jakou kvalitu má knížka a jak film dopadl, je nutno říci, že se přesunutí na plátno povedlo. Plusové body dávám za vtipné situace (doufajíc, že to byl záměr filmařů). Co se týče Dakoty, ta ode mne dostává za jedna - Anastazii zahrála skvěle. Z Jamieho jsem až tak nadšená nebyla, ale nebylo to také tak hrozné, jak jsem zpočátku čekala. Byl to také zjevně účel, aby byl trochu strohý a lehce prkenný. Když tedy vezmu v úvahu kvalitu úvodního námětu a pak také to, že jsem holka (a nemám tedy potřebu prskat, že lovestory s miliardářem je ohraná - no a?) tak tedy dávám 4* a abych nezapomněla: excelentní soundtrack! :-)