Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Pevnost Boyard (2016) (pořad) 

Nebylo to spatne, ale je to spis takova demoverze originalni souteze.

plakát

Spectre (2015) 

Nebylo to vyloženě špatné, ale utahané, celkem nudné a občas dost nelogické. Den po sledování si nevzpomenu na jedinou zásadní scénu. To by se Connerymu nestalo...

plakát

Van Helsing (2004) 

Nevim co proti tomu filmu vetsina lidi ma. Je to odpocinkova ptakovina, kde se porad neco deje.

plakát

Interstellar (2014) 

Asi jsem tomu filmu uplne neporozumel (ne ze bych ho nepochopil, zas tak slozity neni) a prislo mi to jako slepenec napadu nacpany do skoro tri hodin. Nektere situace dost nelogicke i na scifi. Pohledy luxusni, ale za nima nic moc vic. Dojem tedy vic nez rozpacity a soude dle vyrazu ostatnich lidi z kina, nejen muj. Chut videt znovu, zadna.

plakát

Noe (2014) 

Zdlouhava nuda, ktera chtela byt katastrofickym a velmi psychologickym filmem, ale ty 2:15 se daji stravit lepe.

plakát

Monstrum (2008) 

Vyborna atmosfera s trochu zbytecne roztazenym zacatkem, radou nelogickych veci behem deje (probodnuti roxorem vas v podstate vubec neovlivni, atd) a koncem z niceho nic. Presto jde ale o zabavnou a neotrelou podivanou.

plakát

Frankensteinova armáda (2013) 

Kapitalni ptakovina natolik, ze je to celkem zabavny a nema to spatnou atmosferu. Souhlasim s nazorem ze pro fanousky Wolfensteina je to jasna povinnoat.

plakát

Skyfall (2012) 

Po rozpacitem Casinu Royal a tragickem Quantum of Solace jsem na Skyfall sel necekaje nic dobreho. Trailery sice vypadaly dobre, nicmene clovek nikdy nevi. Po shlednuti pulnocni premiery ale musim rict Bond je zpet. Skyfall vraci na scenu radu znamych prvku klasickych bondovek, na znalce starych dilu je tu rada pomrknuti a v neposledni rade je tu zajimavy pribeh s nekolika (byt asi cekanymi) zlomy a kvalitnim zaporakem. Az na par zbytecnych scen a silene nesympaticke obsazeni zenskych roli jsem se bavil od zacatku az do mraziveho finale a Craig jako Bond si u me vyrazne polepsil!

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Možná trochu velká očekávání vyústila v docela velké zklamání. Rozvleklý a místy zbytečně nudnými scénami naplněný příběh, málo charismatický hlavní nepřítel, naprosto předvídatelný děj desítky minut dopředu a řada minimálně podivných událostí ve filmu (bleskové cestování přes půl světa naprosto bez prostředků a podobně). I ta Batmanovská technika je již poněkud překombinovaná. Zůstává skvělý soundtrack, charismatický sluha Albert a Morgan Freeman jako technický poradce. Už dlouho jsem neměl v kině od půlky filmu pocit, že už by pomalu měl skončit a z půlnoční premiéry jsem odcházel hodně zklamaný (podle výrazů ve tvářích ostatních jsem zdaleka nebyl sám).