Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (891)

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Ty vole, Street a Baldwin. Sice komedie a romantická, ale s tímhle pěkným obsazením si to přece nenechám ujít. Teď už vím, že příště klidně nechám.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Dvě a půl hodiny a Donutil téměř nesleze z pódia. Co víc si přát.

plakát

Nebojte se tmy (2010) 

Pearce vždy vypadal jako úchyl, ale tady ho fakt vyšperkovaly do Echt úchyla..Blahopřeju. A ta malá čubička nebyla vo moc lepší. Ale atmosféru to celkem mělo a ty přerostlý filcky taky ušly..

plakát

Jonesovi (2009) 

Pěknej námět, pěkně zahranej i obsazenej, ale dokurvenej typicky americkým koncem. Hvězda dolů..

plakát

Wallace a Gromit: Otázka chleba a smrti (2008) (TV film) 

Má to svoje kouzlo a oproti moderním animovaným snímkům i vtip a sympatický příběh. S ideální stopáží perfektní kombinace.

plakát

Herkules a Minotaurovo bludiště (1994) (TV film) 

Nejdřív se hádají kdo bude vládce bohů a pak se jdou seřezat klackem. Každopádně sem to do konce nedal.

plakát

Chceš pěstí? (2013) 

Chápu. Kdyby pod snímkem byl podepsanej kdejakej vošoust z Hollywoodu, už by místní elita sypala jeden pětibod za druhym. Ale vzhledem k tomu, že to režíruje nějakej Eran Creevy už to prostě musí automaticky s bodem dolů. A to asi nepochopim. Asi to bude tím, že se neřeší atomovky a různý jaderný hračičky. Neříkám, že je děj bůhví jak originální, ale nepokulhává za žádným líp hodnoceným snímkem. Spíš naopak. K tomu vynikající duo McAvoy a Strong. Asi si nedokážu vzpomenout za poslední dobu na dvojici, která mě víc bavila. Ale to je hold názor můj jakožto uživatele s uslintanejma 12ti bodama. Ale to mi je buřt......Nehledě na to, že českej název překládala asi nějakej mamrd. No? moc to teda nesouvisí...

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) odpad!

Ouuu. Po pravdě bych si radši přál zhebnout v autobuse. Klidně, ať mě rozjede sebevětší budr, než abych absolvoval znovu, nebo další díl série. Je to prostě jako kdyby vzali první díl série a solidně si s ním vytřeli prdel. U pětky vlastně několikrát.

plakát

Dostaňte agenta Smarta (2008) 

Asi dvakrát sem se zasmál. To je ale príííma. Hathaway pěkná a Carell pořád čurák. Co víc dodat. Tenhle vošoust mi prostě nesedne, ani kdyby hrál v sebelepším snímku..