Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Na tento film jsem se opravdu těšil a asi jsem od něj očekával příliš. Čekal jsem mnohem delší a lepší podívanou v Animu, ale nestalo se. Děj mě moc nenadchl. Myslím si, že se to dalo poskládat mnohem lépe! Za mě trochu zklamání, ale i přes to dávám 4 hvězdy. Assassin's Creed je prostě srdcovka!

plakát

Sopka: Místo přistání (2014) odpad!

Co na to říct. Doporučuju se každýmu na to podívat, protože takový blivajz jsem snad ještě nikdy neviděl.

plakát

Věčně mladá (2015) 

Super, super a ještě jednou super! Moc pěkně natočený a Blake Lively hrála perfektně. Někdy se kouknu znovu, takové filmy mám čas od času rád. Ćlověk vypne, žádný střílení, žádný rvačky.

plakát

Země zítřka (2015) 

Na začátku mě oslnilo nádherné futuristické město a myslel jsem si, že velká část filmu se odehraje právě v něm a uvidíme nevídané věci. Bohužel se tak nestalo. Nemůžu říct, že se mi film nelíbil. Na to, že to má přes 2h, tak to ale byla celkem nuda. Hlavně konec ve futuristickém městě mě velice zklamal, tam jsem skoro usnul. George Clooney a malá Raffey Cassidy hráli pěkně, ale Britt Robertson mě svým křikem atd. velice rozčilovala, až jsem se těšil na konec. Za ukřičenost Britt a velice chudou návštěvu futuristického města dávám pouze 3 hvězdy, byť by si zasloužil možná i víc.

plakát

Život je život (2015) 

Komedie, u které se člověk opravdu skoro furt směje. Řekl bych, že je to hlavně Ondřejem Vetchým a samozřejmě i Simonou Stašovou atd. Co se ale týče filmu, tak nic extra. Jak už tu několik lidí psalo, ty snové pasáže se mi tam moc nehodily. Sperminátor mi přišel uplně mimo mísu. Když ale zapomenu na snové pasáže, tak dobrý film!

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Normálně bych na to do kina nešel, ale vzhledem akci kino za 50.- a na nic jiného jsem díky času nemohl jít, tak mě to milé překvapilo . Bohužel jen po technické stránce. Efekty, prostředí, atd. Děj mi tak nějak přišel o ničem. Jak už tu řeklo plno lidí, v těch dvou hodinách se téměř nic nestalo. Jennifer se mi absolutně zprotivila. Na druhý díl do kina rozhodně už nepůjdu... leda opět díky akci a zvědavosti.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Jak tu píše Enšpígl, taky jsem moc nepochopil smysl celýho děje. Přijde mi to jako snaha napodobit například Hunger Games, tím jak jsou uzavřený apod. nebo film Chata v horách, kde v podzemí skladovali různé nestvůry apod.. Ty divný nestvůry se mi tam vůbec nehodily, asi jsem špatně pochopil i ten závěr o kterém psát nebudu, protože plno lidí to ještě ani nevidělo. Přišlo mi to jako hrozná slátanina, snaha o nějaký trhák. Nechápu, jak může mít 78%. Podle závěru se můžeme zřejmě ''těšit'' na další díl a možná nás zavedou do nějakého rozbořeného velkoměsta, kdo ví. Jsem zvědavý, co se tam objeví za příšery, ale tyhle zmutovaní pavouci s ''GPSkou'' v sobě mě opravdu zklamaly.

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Od tohoto filmu jsem čekal mnohem víc, původně jsem tušil, že dám 4-5 hvězdiček jako ostatní. Bohužel některé části mi tam opravdu chyběly a celkem jsem se i nudil oproti jiným podobným filmům. Jak tu píše POMO, že Vás děj strhne stejně jako Gravitace, u mě tomu tak zdaleka nebylo. Gravitace skvělý film oproti Vše je ztraceno. Nechci být nějak přísný, film se mi líbil. Celkem i reálný si myslím, ohledně těch nákladních lodí například. Ale hlavně mně tam chyběl začátek, třeba jak vyplouvá apod. a to samé konec. Díky tomu mě tento film moc nezaujal. Škoda, k dokonalosti stačilo málo. Jinak obdivuji Roberta Redforda, je to vlastně jeho film, jen o něm, takový jeho sólo film. Klobou dolů. Ale i tak dávám nakonec 3 hvězdičky. Rozhodně doporučuji se podívat na tento film.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Nevím, ale mě se tento seriál opravdu líbí. To, že jsem někde četl, že sanitka měla ohlášené místo nehody a jela po Praze uplně jinudy, je mi úplně jedno. Já televizi moc nesleduju, pouštím si spíše filmy,ale Sanitka 2 mě opravdu zaujala. Nemůžu se vždy dočkat dalšího pátku. To , že tam jsou věkové nesrovnalosti se Sanitkou 1, mě také nevadí, já to překousl! To že je tam i hodně milostných zápletek mě také nevadí, doktoři a záchranáři také jen nezachraňují, ale žijí i svůj soukromý život. Beru to, jako seriál Sanitka 2 a víc neřeším zda to nenavazuje/navazuje. A ten kdo píše odpad!, tak je to jeho mínus, odpad to každopádně není. To, že to někoho nebaví, neznamená, že je to odpad! Na poměry českých seriálů to považuji za jeden z nejlepších! Konečně trošku jiný směr než ohraná Ulice, Ordinace, Pouta, apod. Občas tedy až moc zápletek najednou, ale aspoň se člověk nenudí a nutí ho to nad tím trochu i přemýšlet.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Děj se odehrával v tak trochu kýčovém prostředí. Tak trochu kombinace roku 1922 a dneška. Působilo to na mě zvláštně, když se tam rozjela párty a na ní Fergie. Každopádně, není to žádné historické dílo, kde bysme se měli řídit co přesně a jak bylo. Chvíli jsem se také ztrácel v ději, při odchudou z kina jsem byl malinko zmaten. Při cestě domů mě to donutilo přemýšlet jen a jen o tomto filmu a nazávěr jsem uznal, že to byl opravdu skvělů film s ještě lepšími filmovými záběry. Hudbu a kostýmy ve filmu hodnotím na 1, myslím si, že se tento film může těšit i na nějaké oskarové ohodnocení, Nechme se překvapit. Každopádně dávám ,,jen,, 4 hvězdy.