Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (100)

Kojak - Byl krutý mráz, plál hvězdy jas

Kojak - Byl krutý mráz, plál hvězdy jas (1975) (epizoda)

A jsou tu vánoční svátky. Na jižním okrsku Manhattanu se celé oddělení těší ze Štědrého dne a rozdávají se dárky. Bohužel ani v tuto dobu se vše neobejde bez komplikací. Nejdříve je v baru postřelena dívka, kterou si žárlivý manžel spletl se svou manželkou. A poté se na stanici objeví žena, která je přesvědčená, že její „zmizelý“ přítel brzy spáchá zločin. Co má však Stavros dělat, když zjistí, že ho pohřešuje teprve pouhé 3 hodiny a navíc ani netuší, o jaký zločin by mělo jít?

Kojak - Dáma ve služební místnosti

Kojak - Dáma ve služební místnosti (1977) (epizoda)

Přes poručíkovy námitky se kapitán McNeil rozhodne, že se pro tento případ k týmu připojí atraktivní detektivka, Josephine Longová. Kojakovi se to nelíbí, chovají k sobě s Longovou totiž ryzí antipatie. Ovšem nepřátelství začíná slábnout, když se ze znásilnění stane vražda a vyšetřování začne nabírat obrátky.

Kojak - Děti k pláči

Kojak - Děti k pláči (1977) (epizoda)

Mladý teenager se nechá přemluvit k přepadení a krádeži důležitého kufříku. Nicméně akce nevyjde podle plánu a on neplánovaně zastřelí muže. To je ovšem jen začátek, jelikož se konkurenční gangster, který ho původně najal, rozhodne využít svého „svědectví vraždy“ k jeho vydírání a vynucuje si tak další zločin.

Kojak - Dům modlitby, doupě lupičů

Kojak - Dům modlitby, doupě lupičů (1975) (epizoda)

Bývalý newyorský policista a starý přítel Kojaka, detektiv Vince LaGuardia, žije nyní v Las Vegas, kam se přestěhoval kvůli astmatu svého vnuka. Když u hazardních stolů přistihne známého podvodníka, neváhá a kontaktuje Kojaka. Zdá se, že ve Vegas pracuje na něčem velkém, ovšem než ho stihnou převést na Manhattan-Jih, je zadržený zastřelen. Tentokrát to však není poručík Kojak, který má vše prošetřit.

Kojak - Jediná cesta ven

Kojak - Jediná cesta ven (1974) (epizoda)

Na stanici přichází chlapec, aby nahlásil pohřešovanou osobu, Simona Hechta, svého otce a právníka, který v noci nepřišel domů. Detektiv Stavros to původně nechce ani zapsat, neboť jde o příliš krátkou dobu. Chlapec nicméně trvá na svém a Kojaka přesvědčí, aby to prověřil a otce hledal. To bude však těžké, jelikož ten je právě držen v zajetí.

Kojak - Kmotřenec

Kojak - Kmotřenec (1977) (epizoda)

Když je poručíkův kmotřenec zatčen jako jeden z gangu mladíků, kteří vymáhají peníze od maloobchodního prodavače, pokusí se Kojak zasáhnout a zabránit tak chlapci, aby šel dál vstříc životní cestě zločinu. Ovšem uhlazeně mluvící vůdce gangu plánuje chlapce využít jako součást loupežné skupiny a tím i jeho vazeb na Kojaka.

Kojak - Léčba dynamitem

Kojak - Léčba dynamitem (1974) (epizoda)

Manhattan trápí série výbuchů a poručík Kojak nemůže najít vzor, podle kterého se neznámý atentátník řídí. A to zvláště poté, když se jednou z obětí stane nevinná sekretářka, která se na Manhattan právě přistěhovala. Na rozdíl od zbylých obětí explozí však nemohla být zasažena náhodou, jelikož se cílem stalo auto s právě jejím parkovacím lístkem. Jediným společným znakem tak zůstává fakt, že se všechny bomby nacházely v hnědých papírových taškách, což ale z obavy newyorská policie bedlivě tají. Vše rozklíčuje až jedna skupina pacientů s pravidelnými psychiatrickými sezeními.

Kojak - Morfium

Kojak - Morfium (1974) (epizoda)

Když je farmaceutické společnosti ukradena dodávka práškového morfia, má Kojak hned podezření, že jej pachatelé budou chtít co nejdříve odprodat zpět. Záhy se jeho předpoklad potvrdí, neboť je společnost kontaktována s nabídkou. A tak se poručík vydává za farmaceutika-chemika, kterého vysílá společnost na ověření kvality drogy. Bohužel se mu však nepodaří získat příliš informací. Naděje přichází, když do nemocnice přivezou předávkovaného muže. Ten však odmítá vypovídat a nedlouho po jeho propuštění je nalezen zavražděný. Kojak tak musí najít nejen zloděje, ale nyní i vraha.

Kojak - Návrat z vězení

Kojak - Návrat z vězení (1974) (epizoda)

Bývalý trestanec Lou je odhodlán vyrovnat si účet se svou bývalou manželkou a jejím mafiánským přítelem, který ho tehdy podfukem přiměl k loupeži, za niž byl odsouzen. Vězeňská socioložka a nyní i Louova snoubenka, Lindsey, proto požádá Kojaka o pomoc, aby zabránila Louovi zabíjet, anebo dokonce být zabit.

Kojak - Poslední obřady za mrtvého kněze

Kojak - Poslední obřady za mrtvého kněze (1974) (epizoda)

Poručík a jeho muži jdou po zlodějích šperků. Vše začíná tím, že známého zlodějíčka zavraždí v jeho vlastním bytě. Následující den je pak při krádeži šperků postřelen další, ovšem podaří se mu utéct, a navíc i s lupem. Kojak si však myslí, že se před zmizením bude snažit sejít s jeho komplici.

Kojak - Propuštěný

Kojak - Propuštěný (1977) (epizoda)

Rozpočtová krize v New Yorku vede k tomu, že Kojakův přítel, Kenny, který před nedávnem nastoupil k policii, byl také nedlouho poté zase propuštěn. Nyní, jak mu účty narůstají, se postupně zadluží u lichváře a nakonec má opletačky i s místním gangem. Když si toho Kojak všimne, těžce to nese. Nezbývá než doufat, že v Kennym zbyla ještě aspoň trocha policejní cti.

Kojak - Směnka pro mrtvého bookmakera

Kojak - Směnka pro mrtvého bookmakera (1974) (epizoda)

Poručíku Kojakovi se stále nedaří svrhnout lstivého heroinového krále, a tak se rozhodne zvýšit policejní šance tím, že se sám naoko zkompromituje. S pomocí tajného agenta pak připraví propracovaný podvod, ve kterém se pokusí prodat zabavený heroin zpět pašerákům, zatímco v policejním skladu na jižním Manhattanu zanechá jen pytle cukru. Původní plán se ovšem zvrtne a hrozí, že bude Kojak doopravdy zdiskreditován.

Kojak - Ve stavu napětí

Kojak - Ve stavu napětí (1976) (epizoda)

Stárnoucí detektiv s neuspořádaným domácím životem se za každou cenu snaží rozlousknout případ, který by ho dostal výš v očích jeho okolí, především pak nadřízených. A to i kdyby to znamenalo porušení všech daných pravidel.

Kojak - Zapomenutý pokoj

Kojak - Zapomenutý pokoj (1976) (epizoda)

Když je v řecké čtvrti Manhattanu zavražděna prostitutka, rozjíždí se vyšetřování. Ovšem jde to ztuha a dokonce se na chvíli zdá, že je celé šetření zcela zmařeno. Hlavní podezřelý, Nico Trifores, navíc získává alibi. Pak ale Kojak nachází zásadní stopu v místnosti, o které snad ani nikdo neví.

Kojak - Zlověstná neděle

Kojak - Zlověstná neděle (1973) (epizoda)

Člen gangu zabije řidiče Artieho a jeho tělo schová v parku. Ovšem původně ho měl živého pouze ukrýt někam mimo město, takže teď má vůdce gangu obavy, že po nálezu mrtvoly bude policie v pohotovosti. Poručík Kojak zatím nemá ani tušení, o jaký cíl gangu jde, a tak o vraždě mlčí. Postupně však vychází najevo, že užvaněný Artie, který dlužil velké spoustě lidí, rozhlašoval, že od pondělí se s každým srovná. Navíc se jednou chlubil i tím, že tenhle melouch všem od policie zamotá hlavu a oni tak budou celému městu jen pro smích. A tak má Kojak necelý týden na to, aby překazil neznámou obří loupež. Ještě že má poručík plný stůl sladkých lízátek!

Kojak - Znovu mrtvý

Kojak - Znovu mrtvý (1976) (epizoda)

Mladá žena z Ohia, která je ve městě nová, přijde na policejní ředitelství a řekne Kojakovi, že právě na ulici rozpoznala muže. Prý jde o jejího starého souseda, mafiána, který byl podle všeho před rokem zabit. Nyní se bojí, že ji zabije, protože ví, že ho poznala. Avšak neexistují žádné důkazy, a tak ji Kojak přesvědčí, že se nejspíš spletla a vezme domů. Bohužel krátce nato naleznou její tělo po pádu z okna. Poručíka sužuje pocit viny, že jí nevěřil, a celý případ si tak bere velmi osobně.

Krok za krokem - Stěhování

Krok za krokem - Stěhování (1998) (epizoda)

Frankovi se povede zakázka a dostane za to možnost nastěhovat se do nového domu. Všichni z rodiny jsou nadšení, všichni kromě Lilly. Ta je od počátku proti, dokonce začne mít problémy ve škole. Ke všemu o jejich starý dům začne mít zájem bohatý pár, který však chce celý dům kompletně předělat.

To je vražda, napsala - Alma Mater

To je vražda, napsala - Alma Mater (1989) (epizoda)

Jessica se musí vrátit na svou Alma mater, když se jeden z jejich vysokoškolských profesorů přizná k vraždě, kterou podle ní doopravdy nespáchal.
Jessica se vrací na svou bývalou univerzitu poté, co jí kamarádka oznámí, že byl jejich milovaný profesor Leon Walker zatčen za vraždu studenta. Walker se dokonce k vraždě přizná a starý spolužák a nyní okresní prokurátor Paul Robbins se domnívá, že nemá jinou možnost, než to nechat být. Jessica si však brzy uvědomí, že Walkerův příběh prostě nesedí a že zjevně někoho musí chránit. Když se pak k vraždě přizná i někdo jiný, uvědomuje si Jessica, proč byl vlastně Walker připravený vzít vinu na sebe. Nicméně ani to k vrahovi nakonec nevede.

To je vražda, napsala - Báječná stará dáma

To je vražda, napsala - Báječná stará dáma (1989) (epizoda)

Jessica vypráví čtyřicet let starý příběh, ve kterém další bystrá spisovatelka „pomůže“ vyřešit tajemnou vraždu na palubě Queen Mary.
Po smrti spisovatelky Lady Abigail Austenové ve věku 101 let vypráví Jessica příběh o skutečné záhadě, se kterou se Austenová setkala na cestě do USA v roce 1947 na palubě Queen Mary. Když loď vyrazí z New Yorku, jeden z cestujících, obchodník s vínem Peter Daniken, vpadne do salónku a s provoláním „Capitän“ okamžitě umře. Daniken cestoval jako Dán, ale ukáže se, že ve skutečnosti to byl Němec, bývalý důstojník gestapa. Spoluprací ctižádostivé novinářky s amatérským detektivem Christy McGinnem zjistí lady Austenová, jak to celé mohlo být. S vlastním řešením zločinu ale přichází také spolucestující Edwin Chancellor a McGinn. Pouze jedna verze je však ta správná.

To je vražda, napsala - Detektiv Magnum na tenkém ledě

To je vražda, napsala - Detektiv Magnum na tenkém ledě (1986) (epizoda)

Během dovolené na Havaji musí Jessica řešit dvě vraždy, ze kterých byl neprávem obviněn soukromý detektiv Magnum.
Pokračování příběhu, který začal v seriálu Magnum (od r. 1980) v epizodě Románový vztah (1986). Jessica se pouští do vyšetřování poté, co byl Thomas Magnum (Tom Selleck) obviněn z vraždy a uvězněn, prozatím bez možnosti propuštění na kauci. Nicméně Magnum stále pochybuje o jejích detektivních schopnostech a policii, především tedy kapitána Browna, Jessičina přítomnost vůbec nezajímá. Přesto se Jessica pouští do vyšetřování a postupně sbírá důkazy, které podle všeho podporují Magnumovu verzi. Ten je nakonec přeci jen propuštěn na kauci, ale záhy dochází k další vraždě a on se tak znovu ocitá na útěku před zákonem. Nezbývá tedy, než aby Magnum a Jessica spojili své síly a vypátrali, kdo je skutečným vrahem.

Reklama