Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Štvanec (2003) 

Syrově natočený snímek, záběry krásné přírody, místy dusná atmosféra, pěkná kamera. To je výčet předností. Některé neuvěřitelně stupidní scény (např. připravená past u vodopádu, výroba nožů) a nezvládnutá psychologie postav ho však degradují na 3 hvězdičky. Navíc jsem z celého snímku měl pocit, že se dva blázni jen tak honí po lese.

plakát

Poslední pevnost (2001) 

Opravdu velmi slabý scénář. Film působí opravdu velmi nepřesvědčivě.

plakát

Krysař (2003) 

Podivné ztvárnění. Proč zrovna tímto způsobem? Je rozdíl mezi úchylností, která člověka osloví a mezi nicneříkající úchylností(tento případ). Místy hrozné herecké výkony a dialogy. Jednodenní natáčení je neomlouvá. Jedna hvězdička za hudbu, jedna hvězdička za zápis do Guinessovky a necelé půl hvězdičky za pražskou silvestrovskou noc. U nás na vesnici takové bujaré veselí nemáme :-).

plakát

Bazén (2003) 

Bazén je film škádlivý. Dokáže někoho spolehlivě unudit, ale snad i zaujmout :-). To vše korunováno zvláštním koncem. Právě konec filmu z něho dělá něco, co film přenese někam od pouhého letního dramatu, bezpochyby krásnému(pro mě osobně), k zajímavé podívané. Konec si každý jistě vyloží po svém.

plakát

Něco na té Mary je (1998) 

Film, u kterého jsem se až na některé scény dobře bavil. Nezapomenu na scénu, kdy si Ben Stiller přiskřípl .... v koupelně.

plakát

Fotbal za mřížemi (2001) 

Snímek plný klišé - krutý vedoucí, zlí(zpočátku) dozorci, hodný vězeň, šikana vězňů vedoucím, zlý zabijácký vězeň(Mnich), fotbalový zápas "O všechno" s dobrým koncem. Tak se dá vystihnout tento film. Tři hvězdičky dávám kvůli dobré kameře a kvůli tomu, že jsem se až tak moc nenudil.

plakát

Plnou parou vzad! (2002) 

Cuba Gooding jr. opět nezklamal. Už v Milionovém závodě jsme se museli dívat na jeho epileptické výrazy v tváři.

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

Zajímavý nápad dovedený k dokonalosti. Opravdu jsem se u toho filmu bál. Lidé, kteří film hodnotí negativně, asi nikdy nebyli v noci v lese.

plakát

Jedna ruka netleská (2003) 

Poměrně slabě poslepovaný příběh. Hlavním postavám chybí jejich vývoj a nikam nepatří. Úchylná Trojanovic rodina do filmu nezapadá. Pár dobrých scén se ve filmu najde, ale jinak nezapůsobí.

plakát

Ponorka (1985) (seriál) 

Naprosto dokonale zpracované válečné drama. Skvěle vybudovaná atmosféra, perfektní hudba. Není co dodat.