Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

První svého druhu. Pár měsíců po shlédnutí jsem měl problém jít za tmy do lesa. Dokonalá atmosféra.

plakát

Pelíšky (1999) 

Pro mě jasně nejlepší český film. Ještě, že jsem v té době nežil. Tolika emocí dokáže vyvolat málo který snímek.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

1 hvězda za originalitu. Člověk nesmí být unavený a musí být dobře vyspaný aby to vstřebal. Jinak ale doporučuju, je to lepší jak pojídat prášky na spaní. tlachání tlachání. Na to že to je seriál "o středověku" a vzhledem k "oblíbenosti seriálu jsou (ne)bitvy trapný. Spíše tvůrci působí jako škrti a šetří na komparsu. Děj se točí pořád dokola. Překonal jsem to a shlédl 3 série a tím s tímto tlacháním končím.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Do 3/4 filmu jsem měl problém udržet pozornost. 95% scén předvídatelných a ne moc originálních. Jeden z těch filmů na první a poslední shlédnutí. I když je to Sci-fi, tak by to mohlo zůstat trochu při zemi. Nesmysl za nesmyslem.

plakát

Pot a krev (2013) 

Některé hlášky z hlavy jen tak nesmizí, do smrti!

plakát

Kick-Ass 2 (2013) odpad!

2 hodiny života fuč a pro nic, ještě horší jak jednička.

plakát

Hvězdná brána (1994) 

99% za originalitu, atmosféru, herecké výkony, příběh. Film, který balancuje na hranici scify a reality a toho dělá tak dobrým. Jen škoda, že tenhle nápad nepřišel až v dnešní době, lepší efekty by tomu daly ještě více.

plakát

Muž z oceli (2013) 

No tak to byla síla. Jeden logickej nesmysl za druhým.."nemužeš je zabít"..pak mu zlomí váz...vojáci střílejí na něco co nemužou zabít, pak ten týpek ještě do ní vyprázdní zásobník a ono nic, tak vytáhne nůž jo?..Chvilkama člověk neví jestli kouká na supermana nebo na Matrix:revolution. Snímek bez ducha, který nestojí ani za druhé shlédnutí.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) odpad!

Opět tahle parodie na film neselhala, nenašel jsem sílu dokoukat se do konce. "Tohle" je vysavač energie. I kdybych koukal z okna, tak mě to víc baví. Urážka snímku s upírskou tematikou. Dle mého názoru to bude mít úspěch jen v jedné úzké věkové skupině..jako do teď.