Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Po čtrnácti letech, po matné vhs kopii na které byla nejlépe vidět tma, jsem si užil tento výjimečný seriál v hd kvalitě. Deset dílů osudů roty Easy, podle skutečných událostí mě naprosto pohltilo, a hlavně dojmulo víc než šest filmů o beznohém slepém dítěti umírajícím na rakovinu....hlady. Žádná hrdinná americká náborovka, jen příběh plný statečných, i zbabělců, mrtvých i přeživších. Tohle JE kurva zážitek a některé okamžiky nezapomenu do smrti.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Fantasy pro dospělé plné intrik a nahoty. K tomu velkorysá produkce HBO a máme zatím seriál roku. Pecka.

Sherlock

Sherlock (2010)

Boží, brilantní, britské. Bezva.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Jak mi tohle kurňa mohlo tři roky unikat? První sezonu jsem slupnul za dva dny a na další se těším jako římskokatolický kněz na desetiletého klučíka. Sem s tím!!

Vikingové

Vikingové (2013)

Vypálím plnej počet těsně před koncem první serie. Nejedná se o nějakej scénaristickej miracle, nebo vizuální orgie. Pro mě ale maximálně atraktivní období (už od mala jsem žral náboženství, legendy a knihy o vikingzích (kurva, jak se to píše správně?)), k tomu s tím ironickým úsměškem dokonalej Fimmel (kdybych byl kuřbuřt, jedu do Austrálie) a já chci další sérii!!!!

Temný případ

Temný případ (2014)

Plná palba, nejde jinak. Herecky a režijně dokonalé, scénář lahodný a atmosféra boží. Pohádka. Edit - 2 serie: jo, jasně je jiná. Ale stejně dokonalá. Atmosféra, herecké výkony a příběh. Blaho. 100%

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Tak dlouho mi trvalo se ke sledování tohohle odhodlat z jednoho prostého důvodu. V tom prostředí já pracuju. Ne, opravdu nejsem politik a nikdy bych ani nechtěl být. Je to bizarní sbírka od chytrých lidí až po úplné dementy u kterých člověk pochybuje že zvládli základku. A já to všechno hezky zblízka pozoruji. Ovšem srovnat naši realitu s tou seriálovou (v reálu jsem v americké sněmovně nebyl) je jako sedět vedle smradlavé, mastné vágusačky a protějším oknem vidět nádhernou, udržovanou a kmrduzvoucí.....štětku. Protože politika je prodávání sama sebe za peníze především.

Newsroom

Newsroom (2012)

Zase tři roky po funuse. V průběhu dvou dnů jsem na chatě zhltnul první sérii. Nářez. Fakt boží dialogy, perfektní obsazení a nadrženost na každý další díl....sem s pokračováním.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Mám načteno cca 80 sešitů comicsu ze kterého seriál vychází a musím říct že se mu podařilo dost věrně vystihnout atmosféru kreslené předlohy. Na plný počet to není, pozornost si rozhodně zaslouží.