Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Spojte The Walking Dead s Game of Thrones a asi tak si mohou být jisté postavy tohoto seriálu, že to není právě jejich poslední díl. Oblíbené postavy: Nam-ra, Cheong-San, Su-Hyeok.

plakát

Love Island (2019) (pořad) 

Ze začátku nehorázně cringe, ale nakonec jsem se od toho nemohla odlepit. Epizody s babies challenge jsou asi mé nejoblíbenější :D

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Že film, který má v sobě naráz plnou pr**l akce, vizuální efekty, že mi ještě teď stojej všechny chlupy na těle, humor, romantiku a skvělý scénář neexistuje? Dámy a pánové, Avengers: Infinity War to plně zastupuje a po právu. 10/10. 5*. 100% !!

plakát

Fullmetal Panic! - Invisible Victory (2018) (série) 

Čekala jsem 9 let na pokračování, během čehož jsem několikrát přečetla mangu od začátku až do konce. Už jsem ani nedoufala, že by mohli pokračovat a hle.. tady to je. Teď jen doufat, že to dotočí až do finálového polibku :)) Team Kaname!

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Tak nízké hodnocení, pro tak skvělý biják? Dokonce bych řekla, že se mi to o chlup líbilo více, jak jednička. Pomalu co scéna, to dinosaurus a o ty přeci jde. Při scéně s Brachiosaurem jsem si dosti poplakala, aby ne, když tyto překrásná stvoření zbožňuji již od útlého dětství. Film rozhodně nepostrádá jump scary, ty si tu užijete dosyta. Už od začátku vás pořádně napumpuje a pokračuje tak až do konce. Konec jasně značí, že musí přijít další díl a já se na něj těším.

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Tady má asi cenu hodnotit jen vizuální efekty a žraločí hvězdu. Jinak příběh průměrný, scénář tragický a o hereckých výkonech ani nemluvě.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Jolie možná může vypadat téměř přesně, jako herní Lara Croft (pozor, teď mám na mysli starší hry, protože patřím k těm inteligentním jedincům, kteří to umějí rozeznat od restartu herní série), ale její filmy v porovnání s tímto akčním trhákem vypadají jako nízkorozpočtová, béčková konina. Alicia v roli mladé, nezkušené avšak o nic méně odvážné Lary nezklamala a film se hodně podobá oběma herním restartům. Né, že by to byl takový kinematografní orgasmus, jaký předpokládám budou v dubnu noví Avengers, ale film rozhodně napětí má, sympatické postavy také nechybí a pro takového herního fanouška, jako jsem já, byl film příjemným překvapením, kdy mi ani tak moc nevadilo, že v Alicii stále nevidím a patrně nikdy nebudu vidět herní Laru.

plakát

Úžasňákovi 2 (2018) 

Jack Jack je prostě zlatíčko :)) I když jsem v sále byla mezi asi tak 10% dospělých, náramně jsem si to užila. A původní dabing mou nostalgii jen mnohoznásobil.

plakát

Boruto: Naruto Next Generations - Uzumaki Boruto!! (2017) (epizoda) 

Naprostá nuda. Nebýt úžasného Gaidenu, kde se to konečně nemotá jen kolem otravného Boruta a který mimochodem ještě psal a kreslil Kishimoto, tak se na to nedá vůbec koukat. Hodnotím vlastně jen to, že se tam objevují staří hrdinové, jinak mi ten blonďatý spratek vůbec nesedl. To, jak skvěle začínal Naruto, je tohle hodně slabý odvar.