Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpočátku se setkáme s Kawakim. Ten v ukázce z budoucnosti bojuje s Borutem a říká, že ho pošle tam, kam poslal Sedmého Hokage. Poté máme flashback, ve kterém se dozvíme o Borutově vstupu do akademie a o navázání Borutových prvních přátelských vztahů. Zejména se seznamuje s Denkim, jehož otec je podnikatel, který se z velké části podílel na industrializaci Konohagakure. Zavedl kolem celé vesnice železnice a podobně. (PainM8)

(více)

Recenze (4)

PainM8 

všechny recenze uživatele

Zaujalo mě, jak se vesnice po válce změnila. Dále se mi líbilo, že hned zezačátku přišla mystérie, která asi jentak nebude objasněna, pouze se budeme díl od dílu přibližovat k výsledku a to mě přesně baví. Celkově se mi líbí charaktery nové generace a už se těším na všechna jejich dobrodružství. ()

Michal99 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě navnadil ten začátek s Kawakim teď pořád přemýšlím kdo to může být. Jinak krásná kresba. ()

Reklama

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Naprostá nuda. Nebýt úžasného Gaidenu, kde se to konečně nemotá jen kolem otravného Boruta a který mimochodem ještě psal a kreslil Kishimoto, tak se na to nedá vůbec koukat. Hodnotím vlastně jen to, že se tam objevují staří hrdinové, jinak mi ten blonďatý spratek vůbec nesedl. To, jak skvěle začínal Naruto, je tohle hodně slabý odvar. ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvý diel je zatiaľ v pohode, je to trochu zábavnejšie ako pôvodný Naruto, ale je mu to veľmi podobné a nostalgické. Postavy sú zaujímavé a nenudí to. Ako začiatok veľmi dobre, kto vie či to prekoná svojho predchodcu. 100% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama