Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (7)

plakát

Hulk (2003) 

Nuda, nuda, NUDA!!!

plakát

Fotograf (2015) 

Po dlouhé době v českém filmu opravdu velmi kvalitní herecké výkony, kterým vévodí Karel Roden a skvělá Máša Málková. Film zkrátka buď přijmete takový, jaký je a budete nadšeni, nebo se a priori už před začátkem rozhodnete, že se vám líbit nebude a pak vám nepomůže ani Kurosawa.

plakát

Sousedi (2014) 

Velké zklamání. Absolutní absence vtipu, herectví a čehokoliv jiného, co by připomínalo komedii. Ale co je na tom všem nejhorší, je scénář. Tohle by napsal Troška po ránu na záchodě.

plakát

Jedlíci aneb Sto kilo lásky (2013) odpad!

Copak toho člověka nikdo nezavře do lochu? Vždyť takový film snad musí být trestná činnost!

plakát

Odsouzen k smrti (2007) 

Od filmu jsem nic nečekal a bavil mě. Zkrátka kdo čeká umění, ať se raději nedívá. Možná je to tím, že jsem milovníkem béčkových akčních filmů, ale já jsem byl s touto komorní střílečkou zcela spokojen.

plakát

Bastardi 3 (2012) odpad!

Proč? Za co? K čemu? Neeeeeeeeeeeeeeee!

plakát

Bídníci (2012) 

Pro ty, kteří milují muzikál Les Misérables (a že jich je po světě několik milionů), je film úžasným pohlazením po duši. Zcela rozumím všem ostatním, kteří v tom nevidí nic zábavného. Režisérské pojetí je ale podle mého v tomto případě dokonalé a veškeré drobné změny oproti jevištnímu provedení jsou jen k dobrému. Film nejen že vystihuje muzikál, ale čerpá nemalou měrou také z původního románu. Zpracováním tedy tuto verzi Bídníků hodnotím i nad veškerá ostatní filmová zpracování totoho titulu.