Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Milenky (2018) (seriál) 

Ach ten dabing.

plakát

Cesta bez návratu (2017) 

Na začátku jsem měla husí kůži, ale ten konec byl přehnaný.

plakát

Fili tis... Zois, To (2007) 

Tento film mě neskutečně pobavil a oslovil. Nečekala jsem žádný závratný scénář a film na Oscara a tudíž jsem byla nadmíru spokojená. Nenudila jsem se a to je hlavní. Film utíká svižným krokem a než se nadějete, běží už závěrečné titulky. Zápletka byla zajímavá, i když ne ojedinělá. Každopádně za mě mohu doporučit, skvělá záležitost.

plakát

I Love Karditsa (2010) 

Od tohoto filmu jsem vlastně nic neočekávala, a proto jsem nebyla zklamaná. Našla jsem si ho díky Katerine Papoutsaki, kterou jsem již viděla v jiném řeckém snímku. Film byl svižný, nenudil a snažil se pobavit tou hloupou formou. A vlastně proč ne. Účel to splnilo. Samozřejmě, i když mě film bavil, nemůžu dát vyšší hodnocení než 2 hvězdy. Stále musíme hodnotit celkovou kvalitu a tu tento film samozřejmě nemá.

plakát

Krásno (2014) 

Velice zajímavě vytvořený snímek. Šumperk zde vypadá jako nějaká díra, kde snad nebydlí nikdo jiný, než aktéři filmu a chcípl tu pes. Kdo toto město nezná, vůbec by si neplánoval do Šumperka zajet. Dále scénář je tak pitomý, že by ho kdokoliv dokázal trumfnout. Sokol se snaží být vtipný, ale vůbec mu to nejde. Celý film je o hledání důkazu, který vlastně ani neexistuje, film nic nevyřešil ani nic nedokázal. Humorných scén je tu pramálo, např. scéna na policejní stanici nebo "bomba" šumperského rodáka. Závěrečná přestřelka působí absurdně, ale aspoň to má nějaké kouzlo. Film nemůže zachránit ani Roden s Pleslem, jen ho vyzdvihne o oktávu výš. Ve finále mi tento film přijde absolutně zbytečný a českou kinematografii vůbec neposunul dopředu.

plakát

Bao 3 qiao jiao wa (2013) 

Film má velice komediální začátek, potom přijde nečekaný zvrat a zúčtování ke konci. Nečetla jsem si obsah filmu, a proto jsem toto nečekala. Bylo to velice příjemné překvapení. Nicméně slečnu Chau není k zahození sledovat i nadále. Hodnocení se mi zdá velice podprůměrné, viděla bych ho tak na 50 %.

plakát

Dobyvatelé ztracené pravdy (2007) (seriál) 

Mám ráda pořady se záhadnou temtikou, proto jsem se zajímala, jak je na tom tento pořad. Byla jsem však docela zklamaná. Ano, sice je tam pár zajímavých věcí, které se nedají jen tak vysvětlit, ale když se tam konečně něco stane, oni přestanou natáčet a nepřivezou žádný pádný důkaz. Kdybych točila já a našla něco paranormálního, určitě bych se pokusila natočit něco víc, kde by bylo vážně poznat, že to nepochází z našeho světa nebo zda to byla jen bujná fantazie zúšastněných. Celý tým se vždycky sbalí a odborník, který tyto záznamy zkontroluje, nemá šanci zjistit, zda je pravda nebo ne. Každopádně je to koukatelné a vždy se dozvím o nějaké záhadě nebo místě, o kterém jsem v životě neslyšela.

plakát

Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ (2013) (pořad) 

MM_Ramone ... Chtěla jsem napsat něco v tom smyslu, ale už se to stalo. Pohlreich je tak arogantní, sprostý a velice "chytrý", až to hezký není.

plakát

Z pekla (2001) 

Co na to říci, nebýt Johnnyho Deppa, asi bych to do konce nedokoukala. Je to jen hollywoodská fraška, úplně pokazili celý příběh. Dost jsem se u toho nudila a už jsem se těšila na konec, který je vůbec nejhorší. Už jen to, že Mary Kelly měla být poslední oběť, je veliká chyba. A dokonce se odstěhovala i s malým dítětem a Abberline se předávkoval. No měla jsem dost a navíc ta jeho kérka na Johnnyho prstu, kterou jsem zahlédla tak minimálně 3x. Horší ztvárnění Jacka Rozparovače snad už být nemůže.