Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Čtyři krásné ženy a tolik smůly v lásce! Lékařce Kristině zemřel ženatý milenec - pacient, advokátka Zuzana má problémy v manželství a nadbíhá jí mladý kolega, Sandra je nezávislá a užívá si života plnými doušky, Míšin manžel před šesti lety záhadně zmizel a ona nevěří v jeho smrt. Ještě že mají jedna druhou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení vymaňující z šablonky špatných českých a slovenských televizních dramat, ještě k tomu s romantikou. Místy trochu telenovelově levné, ovšem velmi silné herecky a výrazově. Výborně napsané postavy a takový mix Big Little Lies a Desperate Housewives po slovensku. (nejlepší epizoda 1x6). ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

hrůza číslo jedna jsou podle mne absolutně plytké dialogy, klasická US soap opera by se neměla za co stydět. Hrůza číslo dvě je dabing, který je jednak zbytečný, jednak špatný, místy to vypadalo jako by stejná Slovenka namluvil i češtinu, protože česky to nebylo. Navíc, nevím jak v originále, ale tady to dost často vypadalo, že dabéři se nepotkali ani v čase ani v prostoru, takže na sebe hlasově nijak nereagují, prostě jeden přečte text, někdy jindy jiný čte text, hrozné. Jo ta hvězda je za hezké slovenské dívky. ()

Reklama

vanTrilobit 

všechny recenze uživatele

Predvídateľné ako ranný východ Slnka. So ženou sme sa pravidelne triafali do nasledujúceho vývoja. Popis k seriálu "Všetko je prispôsobené slovenskému prostrediu tak, aby sa diváci širokého spektra cieľových skupín mohli ľahko identifikovať s jednotlivými postavami," je určite žart, a tak to aj beriem. Mário Ondriš odviedol výbornú robotu, všetka česť. ()

petmes 

všechny recenze uživatele

Drahá Adriana K., nie je to úplne márne, ale... ale stále z toho ide ťažoba a tragédia. Ja chápem , že ide o príbeh štyroch rôznych žien, ale to je práve kameň úrazu, že sú síce rôzne, ale zároveň sú úplne rovnaké. Tragické, bez nadhľadu... ani štipka odľahčenia, ani štipka humoru. Napríklad postava T. Pauhofovej, keby bola vybudovaná , ako taká žienka typu take it easy a neskôr, oveľa neskôr by ju to dobehlo v podobe napr. ženáča, do kt. sa zamiluje... ale ona sa zamiluje do uvedeného ženáča hneď z úvodu ... a ďalej? Všetky sa trápia naraz... tým pádom tomu čosi chýba... chýba tomu taká "česká" ľahkosť. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

,, Každý z nás vlastně jenom hledá někoho blízkého, někoho, na koho by se mohl podívat a říct si: Ano, na Tobě mi záleží, vedle tebe si můžu vážit sama sebe, s Tebou cítím klid.´´ Po počátečním šoku, který jsem utrpěla, když jsem viděla první díl s českým dabingem (mimochodem vždy jindy dokonalým), jsem zjistila, že je to hodně dobrý seriál. Ovšem musíte ho vidět ve slovenském znění. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama