Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Ocenuju zajimavy format poradu. Varit zive je fakt sila a ma to zajimavou atmosferu. Ale je videt, co vsechno by se normalne vystrihalo :) na porad o vareni je to dost dlouhe a silene ukecane, musel bych si recept asi nejdriv najit na netu a pak to zkusit vklidu s poradem pres video, s moznosti si to stopnout :) Na me je to moc zmatene, protoze krome hosta jeste paralelne varili a meli vstupy nejaci zrejme P. kolegove nebo figuranti. K tomu jeste kolem stoji vsude lidi jak v TopGearu a kamery strihaj jak fretky :) ale mozna je to jen o zvyku. Osobne nejsem tak dobry kuchar, tak bych volil neco pomalejsiho, s mensi porci "show" a vetsim nasupem "jak to uvarit" :) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

S křížkem po kuchařském funuse aneb Česko dělá "hamiky papiky" s "kožakem" Pohlreichem. Tady máš naše malá Primo jednu lžičku za maminku, druhou za tatínka, třetí za Pohlreicha a čtvrtou za Kostkovou. Ale koukám, že ty už nejsi takový malý uřvaný spratek a že jsi už odrostlejší dítko, které se už nemusí krmit. Jenže si zakrnělo v trochu jiné oblasti než v růstu, a sice v tom, co už svět viděl a má dávno za sebou, tak ty teprve tento formát přebíráš a nasazuješ tuhle "opajcovanou" show v hlavním sobotním vysílacím čase. No mohu Tě utvrdit, že nebude mnoho těch, kteří po 20. hodině budou s Tebou vařit a ládovat se vepřovým se zelím a trhancem na noc. A to nám milý Zdeněk kázal, jak se pustil nepřímo do křížku ohledně zdravého stravování s Babicem vařícím srajdy. No jednou to přijít muselo a i mistr kuchař se (ne)jednou utne a spadne do unylé show prokládané nekonečným reklamním blokem a málem i hrajícími si kotaty. Muž, který si vybudoval image nesmlouvavého šéfkuchaře nenávidějícího blafy, který pro nadávku nejde daleko, najednou vaří s Kostkovou, je slušný, kolem plno lidí a nuda o ničem. Po propadáku "Vařte jako šéf" přichází s obdobnou hrůzou, jen velmi nafouknutou, a hlavně pro českého diváka nestravitelnou. Nechci vidět sledovanost příštího dílu, která jistě bude tristní. Pak to pár večerů nechají běžet, následně to přesunou před Walkera Texase Rangera pod názvem "Polední menu se Svatoplukem Kuřátkem Pohlreichem", než to nadobro stáhnou z vysílání. Příští sezonu se pak Zdeněk vrátí v mega ultra show pod názvem "Godzilla Babica versus Kuřátko Pohlreich live" a bude se vařit výhradně v noci, pokud možno nad ránem, aby i ti, co vstávají ráno, se mohli inspirovat svačinou do práce. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Prima přichází opět trochu inovačně a s jiným formátem. Líbí se mi na něm zajímavé, třeba i trochu netradiční a chutné recepty, které nemusí být založené jenom na top drahých surovinách a jsou časově málo nákladné. Druhá věc je ta reality show okolo. Na můj vkus hodně uspěchané. Někdy se divím, že to lidé na webkamerách zvládají. Pokud člověk nemá vše předem připraveno a nejlépe pár pomocníků, není to tak rychlé. Pohlreich si už po sobě nemyje talíře apod. Hosté se tváři trochu jako trdla ale místy jsou vtipnější než samotný šéf. ()

Witta 

všechny recenze uživatele

Zdenda dobrý, ale Kostková mě srala už během prvních 2 minut jejího "účinkování". Jinak jak již psali ostatní, naprosto zbytečný koncept mozaiky internetových kuchtíků, který se naprosto minul účinkem. V pohodě byli hokejisti, méně už mě bavila vnučka vařící pro babičku, o které ve finále Zdenda prohlásil, že "je šťastná jako prase":-) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Důležitý je si říct, co se vlastně tady hodnotí. Hosté a jejich hloupost nebo pořad a jeho koncept? Ano, je pravda, že hosti ,jako byla T. Kostková se Šinkorovou a Vondráčkem v prvním dílu, by tam v podstatě nemuseli být, ale zase by si Zdenda neměl z koho dělat srandu. Především si ale cením toho konceptu, přestože je to zahraniční licence přivezená do českých vod. Je to vůbec první pořad o vaření u nás, kde za 60 minut přímýho přenosu někdo uvaří 3 chodový menu. Takže žádný "tááák (střih) a už to tady máme upečený dozlatova..", ale pěkně živě, tady a teď ukázaný, jak má vypadat vaření na vysoké úrovni, který se ovšem dá zvládnout i doma. A že to Z. Pohlreich umí, o tom snad nemůže nikdo pochybovat, to je vidět, k tomu je svým svérázným způsobem ještě showman, takže je o zábavu postaráno. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama