Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (2 196)

plakát

Klec (1975) 

Jeden z mála filmů, kde máme v roli takového slušňáka Hannibala, osobu ženského pohlaví. Klady: dávné doby, kdy stačilo obsadit jen dva výborné herce a sklep obehnaný mříží.

plakát

U Zlaté rukavice (2019) 

Pro diváka se slabší nervovou soustavou v žádném případě. Klady: knajpa, kde by se kouř dál krájet; snad všechno, jak v 70tých; super všichni herci včetně vyslužilého vojáka; hlavní role v tomhle věku bez diskuse nejlepší výkon. Film se určitě zařadí na čelní místa prasárenské kinematografie.

plakát

Barva z vesmíru (2019) odpad!

Houby meteorit. Ta voda byla fakt špatná. Klady: povídka určitě vyzní líp, protože můžete zapojit vlastní představivost.

plakát

Jack Ryan (2018) (seriál) 

S01, S02 - obě koukatelné, jednička trochu lepší, žádné přehnané nesmyslné zdržovačky, určitá napínavost je zachována, S01 se věnuje terorismu, S02 jede politický boj ve Venezuele a velké prachy.

plakát

Bastardi 3 (2012) odpad!

V závěru druhých Bastardů bylo jasné, že trojka bude. Nijak však nevybočila. Slabota. Chtělo to velké nůžky a pořádně sestříhat zbytečných víc jak pět hodin na jednu 80ti minutovku, která by šla ještě poměrně strávit.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

První díl byl určitým způsobem zajímavým pohledem do sociálně slabého osazenstva základní školy. Vše probíhalo v celkem rozumných hranicích. Z dvojky, která byla úplně zbytečná, se vyklubala pěkně nesmyslná kovbojka ve všech směrech.

plakát

Bastardi (2010) 

O stavu a možnostech školství s takovým typem žactva nemám žádné iluze. Bylo nějaké heslo "učit se, učit se, učit se", ale spíš by platilo "mlátit, mlátit, mlátit".

plakát

21 mostů (2019) 

Policejní klasika - nepodařená loupež, jeden lupič záporák, druhý samozřejmě klaďas - to samé u policajtů s tím rozdílem, že jeden poliš klaďas a zbytek špinavci. Klady: rychle běžící akce po celý film; dobrá music. Zápory: opravdu hodně okatý děj.

plakát

Zásah z pekla (1994) 

Doba natáčení desítek ďáblových filmů a samozřejmě alespoň v jednom si musela zahrát nesmrtelná legenda pokrevní Cherokee Chuck Norris.

plakát

Aladin (2019) 

Zmršení původního animáku ve stylu muzikálového Bollywoodu. Jde mráz po zádech.