Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (49)

plakát

Americký sniper (2014) 

Chudák ženská několik let žije s válkou zmagořeným chlapem a když se srovná zastřelí jí ho... strašný. Film ujde, ale duch USA je tam furt, joho jsem vlastenec jdu bránit Ameriku, protože Amerika zachraňuje svět... vím, že za to film nemohl, že oni jsou pošahaný, ale prostě mi to kazí dojem, na druhou starnu oceňuji ukázku zastřelení toho malého teroristy (né to nejsou děti jsou to malý vrazi)... možná silný příběh, ale já se zkrátka nudila, zápletka je vlastně až po poslední scéně, kdy ho zastřelí jinej pošahanej vlastenec...

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Koukám, že jsem asi viděla něco jiného než řada lidí tady:) Konečně mají ty postavy nějakej život, nějakou minulost. Víc strojů, víc výbůchů, víc rvaček... no a? Když je to povedený proč ne. Já osobně mám radši umírněnější bitvy, ale tady to nějak sedlo. Mlátící části vs. party a rodinný život? Skvělý. Bála jsem se hrdinských řečí a trnula hrůzou aby se z nich nestaly "kladní hrdinové jak se patří" a díky! Nestalo se. Pořád jsou to ty stejní amatéři. Gratuluji! Jen ten konec mě nějak nas* ty budoucí Avengers mi teda nejsou sympatický ani omylem, ne, ne a ne.Připomínají mi tu mladou partičku pitomců z trojky postradatelných. Aktualizace po shlédnutí s dabingem: Už chápu proč se to kamarádce nelíbilo, že to byla nuda. Byla na tom v češtině. Jsem zastáncem našeho dabingu, nebo spíše jsem byla. Jestli jim za tuhle práci někdo zaplatil jsou to peníze prohozený oknem. Hnus fijalovej to je. Strašný, normálně jsem myslela, že z toho kina zdrhnu! Hlas Toma Kranicha na Tonyho? To myslejí vážně? A Wanda? To byla nějaká 100 kilová dabérka nebo nevim, nedalo se to opravdu ne.Dabing to vše zničil....proč jen jsem se na to podívala.....

plakát

Bezdružice (2015) (seriál) odpad!

Nač plýtvat slovy.

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Celkově film pro mě krásný zážitek. Jen nějak se mi ještě nestalo, abych nefandila žádné postavě.Přesto, že byl film nadupanej skvělejma hercema, blylo mi jedno kdo umře. Teda kromě mechanika 1. (dříve 3.) třídy. Film, kde by mě nezaujala (charakterově, vizuálně jich tam bylo zajímavých dost) žádná postava, jsem asi ještě neviděla.

plakát

Black Panther (2018) 

Na začátku jsem myslela, že kvůli té rotující kameře snad odejdu. Naštěstí jsem neodešla. Bylo to skoro parádní, jen ze všech MARVEL počinů posledních 10-ti let na mě srčel americký patriotismus. Či jak to nazvat. Chyběla mi trocha nadsázky, humoru. Prostě hvězdy a pruhy jen v černém. Posel všehomíra. Ale kouknu se znova to zas jo :)

plakát

Cesta naděje (2014) 

Myslela jsem že to bude mít více nadšenců, trochu mě překvapily negativní ohlasy. Osobně mě 1. světová a její následky, zvláště pak v tomhle islámském podnebí nebaví a ani nezajímají, ale tady to mě bavilo hodně. Russelovi jsem toho otce žrala, holt nám k tomu tak pěkně zdědkvatěl. Turecký "oficír" s kouskem lidství taky super. Trochu průhledná scéna s tou nalezenou lebkou, (co se týče popravy vlastním bratrem) tak ta mě trochu zklamala. A že je to příběh jednoho zoufalého ovdovělého otce? Takové to bohužel bylo. Pohádková atmosféra zoufalé doby...sem tam trochu nadbytečné scény , ale celkový dojem velmi dobrý jak atmosféra města tak bitevních polí... jo a po dlouhé době zase sympatický herec v dětské roli.

plakát

Colette (2013) 

Viděla jsem hodně filmů s touhle tématikou a existuje jich mnoho velmi dobrých, ale tohle bylo strašný. Colette... absolutně nesympatická postava. Prostředí, no nevim, nemělo to působit hrůzu, zoufalství nebo tak? No pro mě hrozný, hrozný, hrozný!

plakát

Četníci z Luhačovic - Padělek (2017) (epizoda) 

Takže. První tři díly jsem měla pocit, že je to lehce komediální seriál. Proč ne. Pak ty další tři díly, byly naprosto dokonalý. Děj, příběh a hlavně PAN velitel. A po tomhle skvostu jako dorazil Langmajer. Nic proti, děvkaře, hajzly a dementi hraje dobře. Ale jako postava s autoritou nebo velitel... no ani náhodou. A to režisér asi věděl a tak z něj rovnou udělala vola od prvního záběru. Krásný moment byl Zedníček s Vaculíkem, " berte to jako pochvalu." No ale jinak děs. Škoda. Po těch třech dílech, jsem se opravdu na další těšila, ale asi to už v pátek nezapnu, takhle mě dožrat.

plakát

Duch nad zlato (2013) (TV film) 

Z pohádky mi vlastně v hlavě utkvěl akorát Preiss a Bohdalová a věčné přenášení pokladu. Ale 40% mi přijde hoodně málo na to že máme o dost blbější pohádky. Bohdalka jako hamna byla skvělá, Hrušinský blbej až na půdu a zamilovaná dvojice nesympatická, asi jako v každé pohádce poslední doby.