Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 896)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Bekmambetov nebude asi nikdy točit "obyčejné" akční pecky. Ať už jsou to střely do zákruty, nebo kácení stromu na jednu ranu :). Nebudu nijak kritický, protože jsem absolutně nečekal jakoukoliv shodu, nebo náznak skutečného historického konceptu. Kdo by to taky čekal, že, mudrci z ČSFD?? Tudíž pojetí vůbec nehodlám rozebírat a divím se, že to někdo vůbec dělá. Už podle trailerů to závánělo mozek vymývajícím výhulem. Upřímě mě tahle verze nijak nenasrala a neurazila. Šel jsem po tom, jako po totální konině a tu jsem dostal. Jenom škoda, že se pan režisér nedržel čistě akčního mozek obalujícího výplachu a v druhé polovině lehce zvolnil a narval tam i nějaké ty historické souvislosti. Tudíž celý příběh, pointa a stavění děje je velmi divoké, zbrklé a koncepčně rozbité až běda. Ovšem za kamerou umí Bekmambetov pěkné věcičky a několik akcí bylo opravdu chutných. Nebudu to protahovat, věděl jsem do čeho jdu a nejsem zklamán. 3* za zábavnost a akční melu.

plakát

Absolvent (1967) 

Mě se tento film hodnotí celkem těžko, nevím totiž, jestli mě to, co bylo možno vidět, stačí. Byly tam scény, ze kterých mi bylo snad trapně i scény, které mě drželi v tempu filmu. Osobně bych dal asi 3*, ale jelikož se jedná o film z roku 67, a v tu dobu to muselo být velice drzé a teen, tak dám za 4*.

plakát

Absolventka (2009) 

Klasická teenagerovská blbost s ,,nečekaným,, happyendem. Jediný kdo to trošku podržel je Michael Keaton, kterého mám rád.

plakát

Adarnia (2020) 

Solidní vizuál, ale příběhově absolutně o ničem, akce nula eh :/

plakát

Ad Astra (2019) 

Další z příkladů, kdy je zdejší hodnocení velmi zavádějící. Ad Astra sice není blockbuster s kupou akce, ale to fakt vůbec nevadí, protože to nabízí výbornou uvědomělou cestu napříč vesmírem.

plakát

A Gentleman's Gentleman (1941) 

Pluto je borec, ale Mickey Mouse mě teda vůbec nebere, navíc ten jeho hlas nemám vůbec rád.

plakát

Ah, L'Amour (1995) 

Nehoráznost, se divím, že je tady taká šílenost vůbec vedená.

plakát

Ach, Lucy! (2017) 

Hezký hořkosladký příběh o vstazích a konfrontaci dvou zcela rozlišných kultur.

plakát

Ainbo: Hrdinka pralesa (2020) 

Ono to klidnĕ mohlo dopadnout jako princ Egyptský, bohužel je to hrozná blbůstka pro děcka. Hlavní hrdinka na mě byla moc ufňukaná a dvojice spiritů rádoby Timon a Pumbaa celken nefunkční a hlavně nezábavní. Takže co nám zbylo je povedený ale nevyčerpaný námět a hezká, hodně Disneyovská animace. 2.5*