Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Pořady (6)

Partička

Partička (2011)

Po dlouhou dobu mě upoutávky na Partičku nechávaly chladnou. Krátké šoty jako by vystřižené z blázince mi nepřišly hodné mého drahoceného času. Sestra mě však přesvědčila, abych se překonala a něco si z Partičky pustila. Od té doby ujíždím na humoru Ondřeje Sokola a Igora Chmela zvláště. Člověk při těch jejich nesmyslech aspoň na chvíli zapomene na starosti všedního dne.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Díky tomuto pořadu mě na jednu dobu přešla chuť navštěvovat jakékoliv restaurační zařízení (kralupský dům hrůzy - Blue Note). Co díl, to perla. Pan Pohlreich je sice hubatý, ale vůbec mu to nezazlívám. To, co se skrývá za některými naleštěnými dveřmi restauračních zařízení, je kolikrát na facku a ne pro slabší povahy.

Den D

Den D (2008)

Je to inteligentní, zajímavý a nenásilný pořad; inspirativní pro ty, co by rádi podnikali. Vždy se na něj ráda podívám.

Autosalon

Autosalon (2005)

Jsem žena a autům nerozumím. Dělím je na červené a modré, případně staré a nové. Přesto ráda posnídám v sobotu u tohoto pořadu. Důvod? Moderátoři sice nevylezli z modelingové agentury, ale jejich povídání o těch věcech, co mají 4 kola, je pro mě prostě zábavné. Zvláště když se ke slovu dostane můj oblíbenec Pepa Vrtal.

Česko Slovensko má talent

Česko Slovensko má talent (2010)

Večer v neděli mívám zkaženou náladu, protože se blíží opět pondělí a opět se musí do práce. U tohoto pořadu však naprosto vypínám a relaxuji, protože středem mé pozornosti je skvělé moderátorské duo Prachař - Rausch mezi různorodým talentem nebo antitalentem.