Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené seriály (8)

Sherlock

Sherlock (2010)

Udělat z Sherlocka geniálního sociopata byl geniální nápad. Obsazení do hlavních rolí je výborné, stejně jako celé podání těchto kultovních detektivek. Freeman s Cumberbatchem se navzájem skvěle doplňují a tomu všemu dodávají vyšší grády. Všechny tři série jsou napínavé, humorné,... prostě paráda!

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

"Jo, jednou jsem měl sekretářku, a ta mi nabídla k volnému užívání své levé ňadro, když bude mít volné pátky." Tento seriál Vás prostě nemůže nudit, každý si v něm něco najde. Co postava, to perla, scénárista se opravdu vyřádil. Málo který seriál mě dokáže rozbrečet smíchy.

Hop nebo trop

Hop nebo trop (2004)

Hop nebo trop je pohodový seriál ze života obyčejných lidí, který vám určitě zlepší náladu. Miluji hlavně první díl, ve kterém mi Ladislav Ondřej se svým odporem ke sportu, a lyžování zvláště, strašně připomíná mě samotnou. Ivana Chýlková mi sice v hlavní roli zprvu moc neseděla, ale po boku Romana Zacha jsem si na ni zvykla.

Brutální Nikita

Brutální Nikita (1997)

Na Brutální Nikitě jsem v podstatě vyrostla. Je to moje srdcová záležitost. V době, kdy se u nás objevila v televizi, pro mě neexistoval lepší akční seriál.