Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené filmy (8)

Kmotr

Kmotr (1972)

Ke kmotrovi jsem došel teprve nedávno a hořce jsem litoval, že tolik let zůstával mnou nepovšimnut. Je to tak vynikající klasika, že nemohu absolutně nic vytknout. Ponoříte se do světa mafie a pomalu začnete chápat jak to v rodině chodí. Opravdu nemám slov a nemohu hodnotit jinak než pěti hvězdičkami.

Kmotr II

Kmotr II (1974)

Po pravdě, byl jsem zprvu velice udiven jakým způsobem je děj utvořen, ale po chvíli tento dojem opadl. Do trošku více prozaičtější dvojky jsem se pak velmi rychle dostal. Příběh Michaela vám změní mínění ohledně jeho převzetí rodiny. Začnete ho nesnášet a bude spíše jako záporná postava. Naopak příběh mladého dona Vita na mě zapůsobil opravdu velice kladným dojmem. Jeho příběh mě ve filmu bavil ještě o trochu víc, než ten Mikeho. Každopádně všem milovníkům gangsterek a lidem kteří už dohráli obě mafie, a tak se zoufale vrhají k filmům vřele doporučuji !!!!

Kmotr III

Kmotr III (1990)

Jak často lidé říkají, že trojka je nejslabší, tak já to naopak směle vyvracím, jelikož příběh opravdu vynikajícím způsobem vystihuje Michaelovo černé svědomí. Legální cesta třetího dílu byla pro mě velikým zážitkem a děj ubíhal více než plynule. Tudíž nemůžu si pomoct ale hodnotím pěti, už proto, že u žádného jiného finiše jsem se tak nezpotil.