Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Aquaman (2018) 

Poučena z Teorie velkého třesku, kde jeden z hrdinů prohlásil, že Aquaman je trubka....:) jsem čekala, co se z toho vyvrbí. A musím říct, že vlastně příjemná podívaná, Pravda je, že hlavní hrdina působil někdy naprosto heroicky, občas mi přišel jak kačátko s otřesem mozku (některé ty hlášky) a pak to byl zas ten největší klaďas, jakého si jen může divák přát. Chvílemi jsem si říkala, jak může tentýž člověk, co vypustil nějakou hloupou hlášku či trošku prkennou...nebo jak to nazvat, pak oslnit znalostí historie:)

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Pro mě přes dvě hodiny čirého utrpení a jako "bonus" fakt, že už jsem hodně dlouho neviděla tak nesympatické hlavní hrdiny. Jako plus vidím jen technickou stránku věci (efekty ), ale rozhodně bych se k tomuto už nevrátila. Pomalý rozjezd, hlavní hrdinka a její bojové umění opravdu také žádná sláva, upřímně, jediná, kdo mi tam přišla nakonec sympatická a díky ní i těch pár minut, kdy tam byla - byla Rihanna (a to ji moc nemusím). Nemastné, neslané .....

plakát

V.I.P. vraždy (2016) (seriál) 

No, tak jsme zas vykradli všechny zahraniční krimi seriály (NCIS, Castle na zabití, Mentalista...) a dokonce jsme opsali i nějakou tu epizodu.... Shlédla jsem to, co taky jiného...oproti Ulici, Ordinaci a jiným to ještě bylo hodnotné...že

plakát

Policie Modrava - Za lepších okolností (2011) (epizoda) 

Vzhledem k tomu, že bylo natočeno daleko více horších věcí, na které národ na Nově s nadšením kouká.... musím říct, že toto bylo alespoň uvěřitelné. Hvězdička navíc za krásnou šumavskou přírodu.

plakát

Rio 2 (2014) 

Pro mě byla jednička určitě lepší než-li dvojka. Animaci nejde nic vytknout, krásná podívaná, pestrá, skvěle zvládnutá. Hudba také fajn. Jen celý ten příběh pro mě lehce zdlouhavý. Už v polovině jsme pokukovala po hodinkách. Rozhodně šlo z příběhu vytěžit víc. Fajn odkazy na Shakespeara, pár prima nových postav (lenochod), ale nic to nemění na tom, že po druhé bych na to nešla.

plakát

Univerzita pro příšerky (2013) 

Je to snad poprvé, kdy mě „animáč“ od Pixaru vyloženě zklamal. Je dost filmů, kde pokračování alespoň udrželo laťku stejně vysoko, jako první díl. Bohužel, pro mě to není tento případ. Pomalý rozjezd a v podstatě naprosto zbytečný, neoriginální příběh, který vůbec nijak nenavazuje na poměrně dobrý první díl. Nebýt dětí, odešla bych asi po 30 minutách nudy, ale budiž spravedlivě řečeno, že alespoň posledních cca 15 minut mělo zase ten spád a akci, kterou vykazovali Příšerky s.r.o. Po řemeslné stránce nelze Pixaru nic přít, ale upřímně, viděla jsem jednou, po druhé už rozhodně ne.