Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Pořady (5)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Survivor je historicky nejúspěšnější televizní show a více než právem. Koncept kmenového života na ostrově a vzájemného soupeření nabíral s každou sérií na síle, až se z této show stal kult se vším všudy. Pochopitelně po těch letech už to stojí řádně za piču, ale časem slábne každý televizní produkt. Tvrdé a náročné soutěže a zároveň nutnost sociální strategie, spolčování, aliancí a přátelství, ale i zrad, udělaly z této soutěže jeden velký napínák, který dokáže v těch nejlepších sériích způsobit permanentní erekci, protože efekt fandění zde funguje většinou na sto procent, tzn. každý si v této soutěži dokáže najít svého favorita/-tku, buď proto, že je krásný/-ná a zde se chodí většinou bez trička, nebo proto, že se jedná o sympatickou osobu či dobrého hráče/-čku, zatímco v mnoha jiných show, kde se soutěžící válejí na gauči, tento efekt zcela chybí. Samozřejmě s postupem let převzal produkční otěže Probst a celá show zdegenerovala do podoby, ve které se dobří soutěžící hledají obdobně jako pracovní síla v Chánově, přičemž na nedostačující casting Probst vehementně odpovídá návratem starých hráčů vydávaných za favority. Nostalgie zde hraje prim.

MovieZone Live!

MovieZone Live! (2010)

Karel se sice nedostavuje, ale jeho obliba v komiksech nás přivádí k Loganovi, a mohu s čistým svědomím prohlásit, že tato relace je lepší než Logan. Je to hezký a rozhodně ne k hovnu, to si musíme přiznat, a pro nadšence do filmů, jezevců a lodní dopravy se jedná o vynikající záležitost. 10/10 Werckmeisterových harmonií.

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Svěží a stylová alternativa amerického talk-show formátu, akorát britská, čili zákonitě mnohem víc cool, vtipná, nadnesená, uvolněná...zkrátka ostrovní každým coulem. Pro ranní posezení u klobásy s fazolema a krvavým pudinkem není lepší možnost, jak uvidět své oblíbené filmové hvězdičky.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (2014)

Z americké čtyřčlenky Conan-Corden-Fallon-Kimmel je za mě Jimmy Fallon rozhodně v čele pelotonu. Jeho trumpovské kreace, totálně "out of mind" výrazy a nenapodobitelná dikce procvičují moji bránici velmi často a aktivně.