Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Zelená míle (1999) 

Neuvěřitelně úžasný film, který musí vidět každý jinak si na konci svého života nemůže říct, že odchází spokojen. Jeden z 10 nejlepších filmů vůbec co kdy vznikly a asi existovat budou.

plakát

Intimní tajemství (2007) 

Velice zajímaví zážitek, který se jen tak nezapomene. Prostě holka co má ve vagíně zuby a kouše a asi už vám dojde co se stane když se tam něco strčí... .

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Jeden z mála povedených animáků, který má nápad, humor a akční scény. U toho dle animovaného snímku se zasmějí nejen malé děti, ale i dospělý. Podle mne je to povedený film.

plakát

Air Buddies - Štěnata (2006) odpad!

Nechápu jak tomuhle někdo mohl dát 4*, když je to taková slátanina plná blbých hlášek a opravdu trapného humoru a přitom to má 48%. Tak to je ten nejlepší vtip tohoto dne. NEJHORŠÍ FILM CO JSEM KDY VIDĚL A UŽ ANI VIDĚT NECHCI!!!.

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Povedený film na námět jedné z nejlepších knih od velice dobrého spisovatele (Jules Verne) s humorem a s hojný počtem akčních scén.

plakát

Chaplin (1992) 

Velice kvalitní film vyprávějící o životě jednoho z nejtalentovanějších a nejlepších komiků co kdy žili. Musel to být těžký úkol nafilmovat tento film, protože Charlie Chaplin zažil dlouhý život plný neskutečných zážitků.

plakát

Top Gun (1986) 

Docela hustej film s vynikajícím Tomem Cruisem v hlavní roli a s vynikající muzikou (Take my breathe away) . Dá se na to koukat, je tam i vtip a akce. Pro mne ideální film.

plakát

2012 (2009) 

Ten film je skoro o ničem, jen samá destrukce a žvásty, který stejně nikam nevedou. Na začátku filmu stejnak skoro nikdo nic nechápe a potom jen samá destrukce.