Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (446)

plakát

Asterix a Obelix: Říše středu (2023) 

Sice to samé jsem psal už u Asterixe a Obelixe ve službách Jejího Veličenstva,ale Říše středu to překonala.Tohle je totiž opravdu nejhorší film o Asterixovi.Ani nevím proč tomu dávám jednu hvězdičku.Možná tak maximálně za Zlatana a pár světlých momentů,kterých bylo strašně málo.Jinak ten dabing je fakt otřesný.Kohák je úplně nejhorší.

plakát

Fargo - The Tragedy of the Commons (2023) (epizoda) 

Po první epizodě jsem nadšený,ptotože to má velice dobrý rozjezd.Mám rád první tři série,ale ta čtvrtá byla obrovské zklamání,proto jsem za tohle rád,ale uvidíme jak se vyvinou další epizody.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část I (2022) (epizoda) 

Žádnou hitparádu jsem nečekal,ale přece jsem doufal,že to bude celkově trošku kvalitnější.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Já teda nevím,ale mě to teda moc neuchvátilo.Začátek vypadal slibně,ale bohužel jen začátek.Potom už to moc dobré nebylo.Já vím,že máme jiný rok a nechtěl jsem nic porovnávat,ale to prostě nešlo.Texaský masakr motorovou pilou z roku 1974 je jen jeden a tak to prostě je.Všechny ostatní filmy zkrátka nejsou tak dobré a tento patří k těm nejhorším.A co teprve návrat Sally.Ten se opravdu moc nepovedl.Ani autobus žádná sláva.Jediné co se mi líbilo,tak byl drobný masakr v dodávce se šerifem a blondýnkou.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Dá se říct,že to je hodně napínavý a dobrý film,který se mi líbil a hlavně bavil.Bohužel něco tam nedává vůbec žádný smysl.Ta žárovka ke konci už byla přes čáru.To se nedalo přehlídnout.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Sice perfektně odvyprávěné,stějně tak dobře zahrané a navíc vynikající souboj na závěr,při kterém jsem téměř nedýchal,ale jinak mě to bohužel moc neoslovilo nebo spíš nebavilo.Každopádně skvěle natočené.

plakát

Ulice strachu – 1. část: 1994 (2021) 

Jediné co na tom filmu bylo dobré,tak byl vynikající výběr písniček,to jsem si mlaskal,ale to je asi tak vše...Velice přizpůsobené dnešní době,takže zrovna dvakrát ideální hororový zážitek to není.Také spíš dělané pro mladší publikum.Celkově tedy moc nadšený nejsem.

plakát

Fargo - Východ/Západ (2020) (epizoda) 

Už od začátku čtvté řady Farga jsem dost skeptický.Zase úpně jiný příběh,ale bohužel nejslabší.Některé scény působí opravdu někdy nesmyslně.Stějně tak na tom jsou postavy,které dělají jednu blbost za druhou.Ale přesto to sleduji už z principu,že všechny 3 série se mi líbily,takže mi to prostě jinak nedá.Pouze tento díl se mi líbil na maximum,protože byl odlišný.Příběh se nám sice nijak moc neposunul,ale hodnotím za poctivou filmařinu,protože se to velice povedlo a především mě tahle odlišná epizoda zkrátka bavila.