Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (14)

plakát

Zázračné kouzlo (2015) 

Slabé a o ničem. Celkem povedenou grafiku przní příšerná a nehodící se muzika, tupé a afetkované dialogy, nudný děj a nesympatický vzhled víl. Ani má 7mi letá dcera nebyla nijak nadšená a ta mladší si šla po deseti minutách raději kreslit. Tolik k názoru, že je to pro malé děti. Nebrat.

plakát

Stmívání (2008) 

Kdyby mi bylo tak 14, mrsknu tomu plný počet. Bože to je tak blboulinké! Minimální děj, směšné dialogy a Emo postavičky s neustálým tragickým výrazem v obličeji. Je ale třeba zohlednit cílovou skupinu, snad jim to intelektuálně neuškodí:-)

plakát

Skyfall (2012) 

Nejsem fanda Bondovek, ale tohle mě fakt bavilo! Zejména od chvíle, kdy se na scéně objevil Javier Bardem, opět dokonale hnusný a slizský. Potěšila mě i přítomnost Bena Whishaw. Jsem ovšem zvědavá, co bude dál...

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Není to sice čistých pět hvězd, ale vytknout můžu jen drobnosti. Rapová hudba v jednom místě mi neseděla a konec byl poněkud laciný. Ale na to, že Tarantina jsem dlouho nebyla schopná zkousnout, skvělá podívaná. Scéna a dialogy u stolu dokonalost! A Leonardo mi opět dokázal, proč jej považuju za možná nejlepšího herce současnosti.

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Kniha se čte dobře, ale po nějaké době mě už začaly unavovat všechny ty symboly a začínal se mě zmocňovat pocit, že autor by našel a vysvětlil spojitost i mezi templáři a kačerem Donaldem. Na plátno se toho naštěstí tolik nevejde a výsledkem je zajímavý, svižný a napínavý filmek s příjemným obsazením.

plakát

Hrabě Monte Cristo (2002) 

Fuj, tohle snad měla být komedie ne? Můj oblíbený příběh, ovšem dokonale zmrvený.

plakát

Zpívánky (1984) (pořad) 

Záměr pořadu je jasný, ukázat dětem a naučit je zpívat naše lidovky. Přece tady nebudeme hodnotit papundeklové kulisy, herecké, nebo dokonce hlasové kvality účinkujících probůh! Když potřebuju dítko zabavit na chvíli u telky, zvolím raději toto, než některé připitomělé pohádky. Jediné mínus je nová, fakt ošklivá znělka a mrvení některých textů.

plakát

Titanic (1997) 

Nadávat na Titanic je oblíbené, protože je to komerční dílko pro široké masy a ještě k tomu love story. Jak jinak než komerčně zpracovat tak profláklou látku? Je to povedené, je to velké, je to krásné, je to fajn.

plakát

Světáci (1969) 

"Ten chlapec dole mi dnes míchal tak řídkou maltu, že mi neustále padala zpět na lžíci." / "Krucifix! To ví přece každej blbec, že se letos vestičky nenosej!" Děkuji všem, kteří dali vzniknout této perle naší kinematografie. Nejlepší herci i herečky, bezkonkurenčně vtipné dialogy a vše tak přirozeně zahrané! Můj lék nejen na blbou náladu, mé zlaté číslo 1, které pravidelně vkládám do přehrávače.

plakát

Ti druzí (2001) 

Nejlepší role Nicole Kidman. Ta přísná, bigotní panička jí sedla jak prdel na hrnec. Dokonale napínavá atmosféra a dokonalá práce se světlem, nebo spíše s tmou. Viděno 5x se stejnými pocity jako poprvé a určitě ne naposledy!