Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Animovaný

Recenze (336)

plakát

Dobrý doktor - Série 1 (2017) (série) 

Přiznávám, že na ty lékařské seriály zase tolik nejsem, ale pokud je něčím zajímavé či originální, tak mě dokáže chytnout. Proto bylo celkem snadné předpokládat, že seriál s autistickým doktorem bude to pravé ořechové. Kupodivu musím konstatovat, že mě postavy ani příběhy zase tolik neoslovily. A nejzajímavější je na tom opravdu autistický doktor sám o sobě. I tak jsem rozhodnutá pokračovat a třeba časem budu na tomto kousku o něco závislejší.

plakát

Myši patří do nebe (2021) 

Ve chvíli, kdy přidávám tenhle komentář, má tenhle film 80%. A to mi přijde, přiznám se, dost málo. Má to naprosto geniální animaci. A slovo geniální zdůrazňují ještě jednou. K tomu nádherný příběh, který bude bavit děti i dospělé. Přiznám se, že když jsem odcházela z kina, litovala jsem že to není ještě o trošku delší. Takový výlet po nebi bych si totiž vychutnala opravdu ráda...

plakát

Odkaz (2018) (seriál) 

Možná je to tím že jsem sama zestárla, ale tenhle seriál mě z celé své rodiny baví ze všeho nejméně. Ale člověk na to pořád kouká tak nějak z nostalgie a setrvačnosti. Ale kdyby to po čtvrté řadě zrušili, tak bych se vůbec nezlobila. Herci nejsou zdaleka tak sympatičtí jako v předchozích seriálech a upíři a vlkodlaci jako tématika tomu dávno nestačí, takže motají dohromady další a další věci, až toho začíná být opravdu moc... (A závěr ze všech seriálů také nejslabší. Ačkoli nejpozitivnější. Na závěr celého univerza ovšem fakt slabé.)

plakát

Hotel Transylvánie: Transformánie (2022) 

Popravdě jsem se čtvrtého dílů poněkud bála, ale ukázalo se, že mě to baví možná o trošku víc než předchozí díl. Pořád to dobře funguje, člověk si u toho odpočine a rozhodně se nenudí. Těžko tomu věřit ale já bych se nezlobila ani za další díl.

plakát

Coco (2017) 

Tohle byl příjemný originální animák. Prostředí Mexika a svátku dne mrtvých je povinností pro každého milovníka španělštiny Mexika nebo latinské Ameriky. A ještě se u toho dobře pobaví.

plakát

Witches of East End - Season 1 (2013) (série) 

Zajímavý scénář a příjemné obsazení příšerně kazí otřesné efekty a ještě horší ztvárnění bojových scén. Člověk by se po tom nedivil, kdyby to zrušili rovnou. Ale kvůli originálnímu scénáři by to byla vážně škoda. Naštěstí aspoň jednu řadu tomu ještě dali.

plakát

Fantastická výchova (2019) (seriál) 

První i druhá řada je průměrná fantasy-ovka. Příjemné obsazení, zajímavý nápad. Jen si tak říkám, kolik sérií může vydržet na jediném záporáku. Ale aspoň ještě jednu, doufám. Co se závěru této týče, přespříliš emotivní. A napínavý závěr to dost shodilo - škoda.

plakát

Banda - Série 2 (2020) (série) 

První dva díly této série mě tak brutálně nebavily, že jsem to se seriálem vzdala. Ale kvůli účinkování Acklese v řadě třetí jsem tomu dala ještě šanci. A ono se to tak neskutečně rozjelo, že jsem to nadšeně dokoukala za tři dny. A na tu další sérii se těším.

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Podle mě byl na celé pohádce nejlepší zpěv Kubařové. Nebylo to špatné, jen trochu zvláštní. A král neumětel v podobě Kluse mě nepobavil, spíš trochu děsil.

plakát

Bajkeři (2017) 

Půjdu proti proudu a bude to vypadat, že mám ráda tupý pubertální humor, ale mně oproti jiným taková ta komedie vůbec nepřipadala. Naopak byla chytrá a skvěle odrážela dnešní dobu. Já se smála a dobře se odreagovala + skvělí herci.