Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (25)

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Tak to byla paráda! Ve 3D určitě. I když někdy jsem ty rychlé pohyby až nestíhala :D Ale to nedávám jako mínus. Nechyběla tomu akce, bylo se na co koukat, Steve i Natascha jsou vážně k sežrání! A i celé to téma mě zaujalo, protože v dnešní době mi to ani jako science fiction nepřišlo. Možné je vše.

plakát

Penny Dreadful (2014) (seriál) 

Tak tenhle seriál je pro mě jedno z největších překvapení! Skvělé obsazení, hutná atmosféra a chvíle, kdy se raději dívám jen napůl oka. Eva je vážně výborná, tahle role jí fakt sedne a velice příjemně překvapil Josh. Jen tak dál!

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Tenhle seriál, to je prostě bomba!!! Matthewa McConaugheyho jsem si v této dramatické roli zamilovala a Woody Harrelson mu zdatně sekunduje. Škoda, že to má jen osm dílů :( Opravdu doporučuji!!!

plakát

TýTý 2013 (2014) (pořad) odpad!

Hodnocení "odpad" nedávám za hlasování, to si odhlasovali diváci a i když s hlasováním moc nesouhlasím, tak Dáši jsem to skutečně moc přála. Ale opravdu mě zklamal Karel Šíp v roli moderátora. To, jak každému skákal do řeči... vím, že takové pořady jsou vždy v časové tísni, ale mají si tedy stanovit větší časový limit a pak by se předešlo tomu, jak Šíp každému necitlivě skáče do řeči. Bylo to fakt trapné a šlo vidět, že i oceněným to nebylo milé. A to, že celý večer četl z papíru, to raději ani komentovat nebudu. Prostě mě to hodně zklamalo.

plakát

Gravitace (2013) 

Imax sice u nás nevedeme, takže muselo postačit 3D kino, ale i tak jsem nadšená! Tohle je opravdu film do kina, v televizi to rozhodně tak silně nevyzní. Děj skoro nulový, ale tady jde hlavně o ty pocity. Opravdu na mě skoro celý film padaly pocity zoufalství a alespoň trochu jsem se vžila do té neřešitelné situace, v jaké se hlavní hrdinové octli. Takže za mě říkám... BRAVO!

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Jak mě název odrazoval a napovídal, že půjde o infantilní zábavu, tak ve výsledku jsem nadšená! Jeníček v podání Jeremyho je k nakousnutí a kupodivu ani Mařenka mi nebyla proti srsti. V jejich "sourozeneckém" vztahu se raději pitvat nebudu :D Samozřejmě hodně věcí je nelogických, ale nebuďme hnidopychové. Jde hlavně o zábavu a té se mi dostalo vrchovatě.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Tak tohle se mi hodně líbilo. Matthew McConaughey je v těch dramatických rolích dost dobrý. Rozhodně se mi líbí víc, než ty romantické filmy, které točil dřív. Už mě uchvátil v True Detective a tohle je další role, která mu sedla. A Jared Leto je prostě roztomilý :) Ožehavé téma, u kterého nikdy nevíte, jak to dopadne, ale tady se to myslím povedlo.

plakát

Původní (2013) (seriál) 

Jelikož sleduji TVD, tak tento seriál je povinnost, obzvláště, když zbožňuji Klause! Jsem zvědavá, jak se to rozjede.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Vážně psycho! Obzvláště, když je to natočeno podle skutečné události. Můj racionální pohled na svět se otřásá v základech.

plakát

Wolverine (2013) 

Možná právě proto, že jsem po docela negativních ohlasech na tento snímek nic moc nečekala, jsem opravdu z výsledku nadšená! Možná proto, že jsem celý film slintala nad Wolverinem a děj mě nechával chladnou :D Každopádně jsem si to užila a tečka.