Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (10)

plakát

Jackass: Film (2002) 

popravdě, kdo vymyslí tolik hovadin aby z toho mohl udělat film a ještě na tom vydělat.. bavil jsem se

plakát

Kin-Dza-Dza! (1986) 

Narodil jsem se sice 5 let po uvedení filmu ale, myslím že v dnešní době má velmi vysoký potenciál pro mládež. Jediný problém je v tom, že mládež nehodlá koukat na sovětské filmy (jsou to přeci komunisti a to je ZLO!), nebo filmy starší než oni samotní (co je starší než já, je starý a k ho*nu). V neposlední řadě jim bude určitě vadit, že místo krvelačných vetřelců jsou téměř stejní lidé.. a vůbec.. Mrzí mě, že takový film se těžko dostane do podvědomí dnešních "týnejdžrů". Možná by jim otevřel oči, možná by je pobavil. Hodnotím za plný počet, ačkoliv jsem nepoznal dobu kdy byl natočený, troufnu si napsat, že je to dost alegorické a proti Sov. Sv. přinejmenším vyzývavé.

plakát

Maniak (2012) 

Lituju těch 90 kč které jsem utratil za kino.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Prda! Duo DiCaprio a Damon mi prostě sedí, v čele s ultimate badass Nicholsonem.. celý film odsepá od začátku do konce, člověk se při něm nenudí. Nejlepší hláška ? Možná, že ne. Možná, že jo. Možná, že hovno.

plakát

V Bruggách (2008) 

Farrell a Gleeson je dost dobrá dvojka, film se odehrává v hezkém prostředí. Ale hlavně má pointu, dlouho jsem neviděl tak dobrý film.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Nebudu hodnotit, film jsem viděl dvakrát a líbil se mi.. ale po přečtení několika negativních komentářů se s některými názory dokážu ztotožnit. Vcelku rozumný příběh, ale silně xenofobní podtext..

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Tupá americká sračka. Promiňte mi tu vulgaritu, ale podobných slov se v seriálu vyskytuje spousta a proto by se na něj neměl nikdo dívat, no jasně výmluvná věta na začátku každého dílu. První díl seriálu jsem viděl letos ve svých 21 letech celý seriál vyjma jednoho dílu* mi příjde hrozný. O tom že seriál existuje jsem se dozvěděl zhruba ve druhé nebo třetí třídě ZŠ , když moji bývalí spolužáci začali používat vulgarity aniž by pořádně věděli co znamenají. Ve finále jsem zjistil že seriál to děti nejen naučí ale vulgaritu jim i názorně vysvětlí, což je skvělé, kdo by nechtěl dítko co umí v 8 letech víc sprostých slov než jeho rodiče.. Postupem času jsem si uvědomoval že jsem mezi teenagery vlastně uplně aut, když neznám hlášku "mrdej tučnáka do ucha" nebo podobné debility. To jestli tento seriál poukazuje na problémy ve společnosti, mezi státy, nebo jak píše autor na absurditu dnešního světa, je dětěm (věřím tomu, že je to cílová skupina sledujících) uplně jedno protože si to stejně neuvědomí. Ve srovnání s jiným animovaným seriálem - Simpsonovými, kteří také poukazují na všechny možné problémy, nesahá South Park ani po kotníky.. a jde to i bez vulgarit a o sto procent vtipněji. * jednu hvězdičku a vyhrabání z naprostého šrotu humusu a úpadku společnosti si vysloužil díl s Russlem Crowem, nevím proč ale bylo to tak nesmyslně hloupé až se mi to líbilo.. nicméně v celku je to otřesné a znechucující, ale co taky čekat od amíků a televize Nova. Lituju všechny, komu se seriál líbí.

plakát

Lenssen & spol. (2003) (seriál) odpad!

jak tohle můžou vypustit pro veřejnost do televize ? zůstává mi rozum stát..

plakát

Shrek (2001) 

komerční vrchol nevkusu