Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (645)

plakát

Ad Astra (2019) 

Úvodní pád z antény byl dobrým začátkem nudného filmu, kde nejzáživnějším momentem bylo pár sekund boje s opicemi.

plakát

Addamsova rodina (2019) 

Nic nového, převratného, šokujícího mě tato verze The Addams family nenabídla, takže jsem mírně zklamána. Černého humoru a vtipů malinko, vložení moderních prvků (mobil, pc, kamery) vyznělo naprázdno, klišé moment 100x viděný (Pugsley a jeho boj s rodinnou tradicí) a nakonec i ono prozření sousedů bylo takové nějaké divné. Animace spíše průměrná, některé postavy vypadaly spíše jako karikatury (Gomez) anebo jako hodné pohádkové postavy (babička). Děj velice velice prostinký, děsivých momentů taky malinko, takže pro děti asi vhodný animák na seznámení se s touto rodinkou, ale pro dospěláka velká nuda.

plakát

Akce nemluvně (2006) 

Velké překvapení v podobě svižného, vtipného, akčního filmu. Pár scén bych vynechala, čímž by se trochu zkrátila stopáž a film by byl více svižnější, ale i tak musím dát 4*.

plakát

Aloha (2015) 

Přiznám se dobrovolně, i já jsem nalítla na hvězdné obsazení a komentáře k filmu jsem bohužel nečetla. Jinak bych nepřišla o cca 2 hodinky času. To už koukání z okna na ulici by bylo záživnější. Dějově nuda k uzoufání (jeden muž a dvě ženy - to je mi novinka), prostředí Havaje naprosto nevyužité, obsazení některých rolí do očí bijící (Emma Stone a její kapitánka - hahaha, to byla vojanda asi jako já), a závěr taky nic moc. Celkově hodně nudný, nezáživný, nic neříkají romantický film, kde si postavy zásadní informace říkají pohledy (otcovství hlavního hrdiny + pochopení jeho dcery). Za zmínky o Havaji, za jejich ukázku kultury, dávám 2*. Kdyby to bylo kdekoli jinde, házím odpad.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Na starší verzi to nemá. Je to jiné - méně vtipné, více temné. Nové pojetí se co do příběhu dá zkousnout, co mi ale vadilo nejvíc - pavouk a nemá vlastní pavučinu? Musí si kupovat umělou? To je snad až moc, proto šly * dolů.

plakát

Americká krása (1999) 

No nevím, mě tento film ničím nezaujal. Na 26. nejoblíbenější film jsem čekala něco extra, super, kde bych řekla (napsala) wau. Děj mě více méně uspával, postavy nudné, jediné pozitivum vidím ve výkonu Kevina Spaceyho.

plakát

Americký chopper: Senior versus Junior (2010) (pořad) 

Když kluci stavěli motorky, tak to byl super pořad. Jak se začali hádat a rozešli se, šla stavba motorek k ledu, a řeší pouze rodinné trable. Nudaaa, na to máme jiné pořady.

plakát

Američan (2010) 

Po začátku, kde by se našla i nějaká ta akce, film upadne do stále stejné roviny s jednoduchým, pro mě i předvídatelným dějem. Po nějakém času si člověk zvykne na málomluvný film a trošku roztahaný příběh. Závěr mě poněkud zklamal, čekala jsem trošku větší finále. Některé postavy (kněz, automechanik) mi přišly naprosto zbytečné, nebo spíše nepropracované.

plakát

Anna (2019) 

Anna aneb jak elegantně vydrbat se CIA a KGB. Nápad na příběh dobrý, ale tak studené a znuděné herce jsem už dlouho neviděla. Jako by je to vůbec nebavilo - jen odříkám text a půjdu domů.....Jediná za zmínku stojí Helen Mirren, která si svoji bábušku viditelně užívala. Hlavní herečka bohužel totální herecké dřevo. Velká škoda, mohlo to být parádní dílko.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Za většinu epizod (z prvních řad) musím dát 5*. Bohužel poslední řady (epizody) jsou více o nějakém životním příběhu či podobném nesmyslu (např. kluk s řetízkem) než o samotné restauraci a vaření. Taky se bohužel už množí podniky, které si šéfa zvou jen pro snadnou reklamu v TV a o navrhované změny vlastně nestojí.