Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (186)

plakát

Volte mě! (2012) 

Ferrell a Gylifianakis - co jiného mohlo vzniknout, než stupidní humor.

plakát

Pod toskánským sluncem (2003) 

Audrey Wells po vzoru pejska a kočičky pekla, ovšem nikoliv dort, ale romantický příběh a tohle je výsledek - po celkem slibném začátku nakonec vznikla totální splácanina.

plakát

Domácí péče (2015) 

Tak nevím , co si o tomhle filmu myslet a už vůbec nechápu, za co byl oceněný. Ženská, která umírá na rakovinu, má totálně v háji slinivku a přesto každé ráno do sebe kopne panáka slivovice. Její těhotná dcera na svojí svatbě (kde je již asi v 6. měsíci) do sebe hází jednoho panáka slivovičky za druhým, jako by se nechumelilo.........a že by to byla komedie? Zasmála jsem se jednou - když pečovatelka Vlasta kvůli mobilu skončila v čerstvě vykopaném hrobě.

plakát

Snídaně u Tiffanyho (1961) 

Dlouhý a nudný film v podstatě bez děje o mladé nezodpovědné a lehkomyslné dívce, která neví co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane. Jak se , proboha, z toho mohl stát kultovní film........

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Tak jsem si myslela, že po Babovřescích 3 už nic horšího nemůžu vidět - a ejhle........fakt hrůza.

plakát

Pot a krev (2013) odpad!

Některým hercům by zkrátka měli zakázat točit komedie - Mark Wahlberg mezi ně rozhodně patří. měl by se držet svých osvědčených drsných akčních hrdinů, jeho komedie jsou příšerný a s každou další kvalita (dá-li se vůbec o nějaké kvalitě mluvit) klesá.

plakát

Zkáza krásou (2016) 

Já, já, já ... slovo, které v dokumentu zaznívá nejčastěji (.......já jsem byla nejen krásná, já byla i talentovaná.......). Baarová je sebestředná, do sebe zahleděná, opilá sebeláskou a zašlou slávou. O tom "zlém", co se dělo kolem ní, údajně nic nevěděla, čímž se snaží ospravedlnit a snad i očistit svoji minulost. Nechce se mi věřit, že ač mladá, byla zároveň tak nebetyčně blbá (nebo snad "naivní", jak sama často říká"?) a opravdu nechápala, co se kolem ní děje a co je její "láska" zač. Ano, vytrpěla si hodně, ale - ruku na srdce - většinu toho zlého, co jí potkalo, si způsobila sama (a nejen sobě) - možná díky té své "naivitě" nebo taky možná díky nenasytné touze po kariéře a obdivu. Kdo ví, ale dnes už nemá smysl někoho soudit - jen Bůh ví, jak to bylo doopravdy.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Přehnaně dlouhý film téměř bez děje, leč nabušený počítačovými efekty. Jít na to do kina, budu litovat peněz za vstupenku.